Få din gratis 30-dages prøveperiode
på Active Campaign

Udfyld formularen nedenfor og herefter sørger vi for, at du kommer i gang med din prøveperiode hurtigst mulig ⤵️
Prøveperioden er uforpligtende og du binder dig ikke med dit dankort.

Kom igang med Active Campaign

Vi kan hjælpe dig med alle aspekter i din e-mail markedsføring

Uanset om du har brug for hjælp til opsætning af automatiserede flows, design af indbydende e-mails og formularer eller ønsker at tage styringen selv, er vi her for at hjælpe.

Vores erfarne team af eksperter kan assistere dig med at oprette og finjustere automatiske flows i Active Campaign, så du kan levere relevante og målrettede beskeder til dine abonnenter på det rette tidspunkt. Vi er klar til at guide dig igennem opsætningsprocessen, så du opnår de ønskede resultater.

Skal dine e-mails have et professionelt og attraktivt design, kan vi skræddersy skabeloner, der passer til din virksomheds identitet og fanger modtagernes opmærksomhed. Vi vil gerne sikre, at dine e-mails skiller sig ud og skaber engagement hos dine modtagere.

Vi forstår også, at nogle virksomheder ønsker at tage kontrol og selv håndtere e-mail-markedsføring. Derfor kan vi også yde vejledning og støtte, så du kan lære at bruge Active Campaign effektivt og få mest muligt ud af dets funktioner.

Uanset om du har behov for fuld support eller blot ønsker sporadisk rådgivning, står Online Advisor klar til at imødekomme dine behov. Vi ønsker at sikre, at du får succes med din e-mail-markedsføring og når dine forretningsmål.

 

Funda Yildirim

Er du nysgerrig for at høre mere, eller skal vi springe ud i det?

Hvis ActiveCampaign har vækket din interesse, og du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – eller bare ikke kan vente med at komme i gang – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar 🤝

Abcon kundecase  +45 20 70 10 68

jmo@online-advisor.dk

Hvad koster ActiveCampaign efter den gratis prøveperiode?

ActiveCampaign giver mulighed for at vælge forskellige pakker, så du kun betaler for det, som du har brug for. Du kan se de fire niveauer herunder. Er du i tvivl om, hvilken pakke der passer til dit behov, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Derudover tilbyder vi konsulentydelser, hvis du blot vil hurtig i gang – dette kan være opsætning af flows, templates eller komplet overførsel af dine kontakter til ActiveCampaign.

Priser:

Plus:

Fra

340 kr.

om måneden

Professional:

Fra

1.049 kr.

om måneden

Enterprise:

Fra

1.995 kr.

om måneden

*Priserne gælder kun, hvis der betales årligt.