Kom i gang med ActiveCampaign

Intuitivt,
let intergrebart
og 1# automation platform

En platform for både B2B og B2C

ActiveCampaigns væld af funktioner gør det muligt at opnå succes, om du er en B2B eller B2C virksomhed – uden at gå på kompromis. ActiveCampaign er flagskibet inden for e-mail marketing, når det angår automations, hvilket er et stærkt værktøj, som din værktøjskasse bør besidde.

Sød musik for B2B virksomheder

Muligheden for at binde salg og marketing tæt sammen via CRM-funktionaliteten må være sød musik for alle B2B virksomheder. Gennem leadscoring, som er baseret på adfærd, kan du hurtigt vurdere, hvilket stadie din kunde befinder sig i og automatisk flytte kunden videre i rejsen, når din kunde interagerer med en mail. Dette kombineret med udsendelse af nyhedsbreve samt de føromtalte e-mailflows, gør platformen helt ideel – hvad er bedre end alle funktionaliteter under ét tag?

Optimal markedsføring for B2C virksomheder

B2C virksomheder er selvfølgelig stillet ligeledes, men her er det værd at fokusere på muligheden for at bruge kundedata aktivt i din e-mail marketing. Denne data kunne eksempelvis være købshistorik eller en handling, såsom den famøse forladte kurv. På denne måde kan du segmentere og føre dine kunder ind i tilpassede automatiserede e-mailflows, så du konstant griber kunden, og dermed får det optimale ud af din marketing.

Funda Yildirim

Er du nysgerrig for at høre mere, eller skal vi springe ud i det?

Hvis ActiveCampaign har vækket din interesse, og du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig – eller bare ikke kan vente med at komme i gang – så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar 🤝

Abcon kundecase  +45 22 70 87 04

Abcon kundecase  oo@online-advisor.dk

Hvad koster ActiveCampaign?

ActiveCampaign giver mulighed for at vælge forskellige pakker, så du kun betaler for det, som du har brug for. Du kan se de fire niveauer herunder. Er du i tvivl om, hvilken pakke der passer til dit behov, så skal du være velkommen til at kontakte os.

Derudover tilbyder vi konsulentydelser, hvis du blot vil hurtig i gang – dette kan være opsætning af flows, templates eller komplet overførsel af dine kontakter til ActiveCampaign.

Ønsker du at prøve kræfter med ActiveCampaign, inden du beslutter dig, så kontakt os for en gratis prøveperiode.

Priser:

Lite:

Fra

60 kr.

om måneden

Plus:

Fra

310 kr.

om måneden

Professional:

Fra

810 kr.

om måneden

Enterprise:

Fra

1440 kr.

om måneden

*Priserne gælder kun, hvis man betaler årligt.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og ideer.