Sådan får du dine kunders opmærksomhed

Fokus på søgemaskiner øger
din chance for at blive fundet.

SEO
Webbureau

Med Google annoncering er du sikker på at
blive fundet på søgemaskinerne.

Promover din virksomhed på
sociale medier via annoncer eller opslag.

Første skridt i kunderejsen

… er at blive fundet af dine kunder. Det handler helt grundlæggende om dine potentielle kunders kendskab til din virksomhed. For ved de ikke, at du eksisterer, så kommer de heller ikke og køber hos dig. Så enkelt er det.

Hos Online Advisor kan vi hjælpe dig med at blive fundet i den digitale verden. Det gør vi på to måder; 1) ved at forbedre din tilstedeværelse på søgemaskinerne gennem SEO og Google Ads, og 2) gennem annoncering på de sociale medier.

Det handler om at se din målgruppe i øjenhøjde. Foruden de tekniske elementer, skal du sørge for, at dine kunder får det de forventer, når de eksempelvis klikker på en annonce på Google eller Instagram. Lykkedes det, vil du optimere dine chancer for øget salg. Alt det hjælper vi dig med.

Sammen med dig laver vi den rette strategi, der på tværs af relevante platforme og værktøjer, skaber de bedste resultater for dig og din virksomhed. Vi lægger vægt på en strategi, der afspejler din virksomhed, dine produkter eller ydelser, din målgruppe og platformen. Vi hjælper dig med at blive fundet!

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.