SEO SEO bureau

Med SEO åbner søgemaskinerne dørene for nye potentielle kunder

Hvorfor SEO?

Det korte og enkle svar er, at SEO giver din hjemmeside bedre placeringer på søgemaskinerne, således, at der kommer mere relevant trafik til din digitale butik. Søgemaskiner som Google og Bing har, overordnet set, én eneste opgave – nemlig at give dig relevante svar på dine spørgsmål. For at gøre det, vurderes din hjemmeside på en lang række faktorer, såsom brugervenlighed og indhold. Overordnet set består SEO af tre dele; On-page SEO, Teknisk SEO og Linkbuilding, som kan udføres hver for sig, men helheden er mere end summen af de tre dele. Online Advisor kan hjælpe dig med at udnytte dit potentialet i alle tre dele.

U

Det rette søgeord

Grundstenen i ethvert SEO-arbejde er søgeordsanalysen. Det er i grunden en analyse af dine potentielle kunders adfærd, når de benytter søgemaskiner som bl.a. Google og Bing. Den skal vise, hvilke ord eller sætninger de bruger, når de vil vide mere om- eller finde et produkt som dit. Søgeordsanalysen kortlægger søgeadfærden og kombinerer den med udbud og efterspørgsel. På den måde kan arbejdet med indhold på din side målrettes, så du henvender dig til dem, som søger på netop de givne ord eller sætninger – nemlig din målgruppe. Med en grundig søgeordsanalyse kan du skabe relevant indhold, som får din side til at stryge helt til tops i søgeresultaterne.

b

On-page SEO

Første del af treenigheden er det som kaldes On-page SEO eller Content SEO. Det er den del af søgemaskineoptimeringen, som beskæftiger sig med optimeringen af din hjemmesides indhold. Det inkluderer teksterne på din forside, dine produktsider, din blog etc. Her handler det om at skabe indhold, som ikke blot er engagerende og informativt for læseren, men også gør det muligt for søgemaskinerne at forstå, hvad din hjemmeside handler om. Det gøres bedst gennem brug af de søgeord, som du har fundet med gennem din søgeordsanalyse. 

 

Teknisk SEO

Teknisk SEO er den anden del af SEO-treenigheden, og omhandler de mere tekniske aspekter af din hjemmeside. Den tekniske SEO kan man forklare som optimering af din hjemmesides skelet. Der optimeres på alt det, som ikke direkte ses af brugeren, men som har betydning for en optimal brugeroplevelse. Det handler blandt andet om sidestruktur, at optimere din hjemmesides hastighed og at sørge for, at den fungerer godt på mobilen og meget mere.

Linkbuilding

Den sidste del af treenigheden består af linkbuilding, der dog i sig selv består af to dele, nemlig den interne- og den eksterne linkbuilding. Ekstern linkbuilding bygger på idéen om, at en hjemmeside er relevant og troværdig, hvis mange andre hjemmesider linker til den igennem deres indhold. Den interne linkbuilding sørger ikke blot for at hjælpe besøgende rundt til relevante sider, men hjælper også søgemaskinerne med at undersøge og kortlægge din hjemmeside.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.