Sociale Medier Sociale medier - Online Advisor

De sociale mediers betydning i vores dagligdag er vokset med lynets hast

Skab relationer og social succes

Næsten 90% af alle danskere er idag aktive på de sociale medier. Det er her, du relativt nemt og hurtigt nå ud til en større kundegruppe, og gøre dig fortjent til deres opmærksomhed, hvor de kan ledes til din hjemmeside. Vi hjælper dig med at finde den rette strategi og med at lave en plan for indhold, der passer med det, du vil brande dig på – og endnu vigtigtere: indhold som dine kunder vil bruge opmærksomhed på og dele i deres netværk.

h

Annoncer

Med annoncer opsætter du rammerne for hvem, der skal se dem. Vi hjælper dig med at skabe den fængende og relevante annonce til din virksomhed – med fokus på grafik, content og målgruppe – så du får opmærksom via de sociale medier.

Opslag

Med opslag på dine egne platforme kan du gratis gøre opmærksom på din eksistens. Du kan eksempelvis bruge #hastags på Instagram, eller lave del-bare opslag på Facebook. Det handler om, at du skaber opslag og bruger elementer, der fanger opmærksomhed hos din målgruppe, så de finder dig.

Målsætning

Sammen hjælper vi dig til at finde ud af, hvad dine målsætninger er i forhold til din nuværende social medie tilgang. Det gør vi på et strategisk, operationelt og taktisk niveau, for at tilbyde dig en strategi, som du kan indarbejde i din markedsføring fremadrettet og opnå bedst mulig værdi for din forretning.

Konkurrence

Konkurrence er altid vigtig. I sociale medier er der konstant nye muligheder og ændringer at forholde sig til. Derfor er det relevant at se hvad andre gør og særlig vigtigt at tilpasse din egen strategi, så du løber forrest og ikke gør ligesom alle de andre.

Medievalg

Når du arbejder med sociale medier, er det vigtigt at tage et bevidst valg i forhold til, hvilke medier du positionerer dig på, og tilpasse dit indhold derefter. På hvert medie er der en forventning fra brugerne om, at du deler i et format de forstår.

w

Indhold

Der findes generelle anbefalinger for, hvordan du bør strukturere og dele indhold på sociale medier. Når vi udvikler en strategi til dig, tilpasser vi dit indhold efter din identitet, konkurrence, målgruppe og målsætning.

Seneste nyheder om sociale medier


AI – Galt eller Genialt?

AI – Galt eller Genialt?

Kunstig intelligens (AI) har på det seneste oplevet en bemærkelsesværdig udvikling og er blevet en afgørende faktor i vores moderne samfund. Fra chatbots til avanceret maskinlæring og automatisering har AI vist sig at være både forbløffende og kontroversielt. I dette blogindlæg vil vi udforske, om AI’s fremskridt er til det bedre eller værre for vores samfund.

læs mere
Meta tester generativ AI til Facebook og Instagram-annoncer

Meta tester generativ AI til Facebook og Instagram-annoncer

I et nyligt eksperiment har Meta (tidligere kendt som Facebook) begyndt at teste brugen af generativ kunstig intelligens (AI) i deres annoncer på både Facebook og Instagram. Denne nye tilgang giver mulighed for at skabe mere dynamiske og engagerende annoncer, der tilpasser sig brugerne og deres præferencer.

læs mere
Medieudvikling i 2021

Medieudvikling i 2021

Som sædvanlig udkom DR’s medieudviklingsrapport i sidste uge. I dette nyhedsbrev kan du læse de vigtigste pointer set med Ads-briller, hvis du ikke selv har tygget dig igennem den 67 siders lange rapport.

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.