Website og design Webbureau

Skab interesse med din hjemmeside

Lad kunderne se, du tager dem i hånden

Det handler om at skabe en digital kunderejse, der tager dine besøgende i hånden og guider dem igennem din hjemmeside, uden du mister dem undervejs.
Som det første skal din hjemmeside have en høj hastighed. Kunderne må ikke opleve at blive sinket – og hvis de gør, står de af før tid og besøger din konkurrent.
Vi hjælper dig med at fastholde dine kunders opmærksomhed og give dem lyst til at gå med videre til næste afsnit. Undervejs i designprocessen sørger vi for den rette kombination af både de tekniske og visuelle elementer, så du får en brugervenlig hjemmeside, der både afspejler din virksomheds identitet, og engagerer din målgruppe.

Grafik

Skil dig ud med grafiske elementer, der fanger besøgende opmærksomhed. Du kan også bruge grafik til at guide besøgende hen på ønskede sider. Vi er specialister i at skabe optimal grafik til lige præcis din virksomhed.

Layout

En stor del af en hjemmesides brugervenlighed skabes i layoutet. Den skal være overskuelig og give mening for de besøgende. Vi skaber et layout med sammenhæng, for at optimere din hjemmeside.

Interaktion

Det skaber en god sammenhæng på din hjemmeside, når du har interne link-delinger. Samtidig giver interne og eksterne link-delinger gode resultater for både besøgende og din SEO værdi. Vi hjælper dig med at skabe sammenhæng.

U

SEO

SEO er et hipt ord – med god grund. Din SEO kan have stor betydning for din virksomheds succes. Opbygningen af din hjemmeside har stor effekt på SEO, og den del sørger vi for at optimere.

k

Content

Det kan være en uoverskuelig proces at udarbejde content til en helt ny hjemmeside. Ofte kan du genbruge dele, men som regel skal der nytænkes indhold. Hertil hjælper vi dig med at skabe fængende content.

Kunderejsen

En hjemmeside skal ikke ses som en engangsdestination. En hjemmeside skal skabe en rejse for besøgende – og du er guiden. Vi er med til at planlægge og eksekvere elementerne, der gøre rejsen mulig.

Seneste nyheder om website og design

Googles samtykkepolitik

Googles samtykkepolitik

Bruger du en Google-tjeneste på din hjemmeside eller app? Så bør du tjekke, hvorvidt du lever op til den nye samtykkepolitik fra Google.

læs mere
Den digitale kunderejse

Den digitale kunderejse

Den fornemmeste opgave, som din virksomhed har, er at blive fundet, blive set og blive husket. Formålet er at plante et lille frø i kundens bevidsthed, som bliver høstet, når de har brug for ekspertise indenfor dit felt.

læs mere
Leadgenerering

Leadgenerering

2020 har været et specielt år for mange – derfor er det vigtigt at have styr på leadgenereringen, så du kan få flere kunder. Vi har delt 9 af vores bedste råd ift. leadgenerering. Læs dem her – eller kontakt os for mere information.

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.