Historisk samarbejde med Science City Lyngby
24. maj 2023

Online Advisor har siden 2016 været en del af Science City Lyngby, som er et Triple Helix partnerskab & vidensnetværk, sammensat af kommune, uddannelsesinstitutioner og erhvervsvirksomheder i området. Science City Lyngby har til formål at gøre lokalområdet til en af Europas førende videns- og universitetsbyer med et forsknings- og uddannelsesniveau i verdensklasse. At skabe et centrum for innovation og udvikling af videnstunge erhvervsklynger og et levende laboratorium for bæredygtig by- og erhvervsudvikling. Det hele blev oprindelig startet tilbage i 2012 i et tæt fællesskab mellem DTU, Lyngby-Taarbæk Kommune og et par lokale virksomheder. I dag består foreningen af +80 medlemmer og størstedelen  af de lokale virksomheder er med.

Det er vigtigt at små og mellemstore virksomheder er med i netværket, både for dem selv selvfølgelig, men også for de store virksomheder, der får andre input af mindre og mere agile virksomheder der samtidig ofte er mere innovative. Langt de fleste virksomheder i Danmark er små og mellemstore, de er rygraden i dansk erhvervsliv, og dem der skaber mange nye jobs. I Science City Lyngby er de mindre virksomheder som Online Advisor helt centrale i vores samarbejde, de bidrager med viden om den nyeste teknologi udvikling og er en inspirationskilde for de iværksættere der først skal til at gå i gang

Marianna Lubanski, Adm. Direktør Science City Lyngby 

Årsagen til Online Advisor’s engagement i Science City Lyngby skal til dels findes i vores oprindelse, men også grundet muligheden for at netværke og dele viden tværfagligt med relevante virksomheder og institutioner i Kongens Lyngby. Innovation og viden er vigtige elementer i vores DNA til hele tiden at sikre at vi er på forkant med fremtiden og differentiere os fra en meget konkurrencepræget branche.

Som iværksætter- og SMV virksomhed står man ofte meget alene omkring rigtig mange driftsmæssige udfordringer, rekruttering, økonomistyring, uddannelse og kurser, forretningsudvikling. Det er alle sammen elementer hvor det kan være utrolig gavnligt at være tæt på institutioner som jobcentre, uddannelsessteder og lignende der kan bidrage til at man hele tiden har de rigtige og mest optimale værktøjer at kunne trække på.

Alt i alt kan et tværfagligt vidensnetværk være en stor fordel for en mindre virksomhed, og noget vi klart kan anbefale. Det giver os adgang til ekspertise, viden og muligheder for samarbejde, som ellers ikke ville have været tilgængelige.

Dette kan føre til nye idéer, innovation og muligheder for samarbejde, som ellers ikke ville have været muligt.

Gennem tiden har Online Advisor fungeret som tovholder i netværket for mindre virksomheder, med formål at hele tiden sikre de mest optimale rammer for mindre virksomheder i Kongens Lyngby. Vi har også gennem flere år været meget engageret i den gren af Science City Lyngby som omhandler mentoring for internationale studerende i området som har brug for god vejledning og introduktion til hvordan de bedst muligt kommer videre ud i erhvervslivet og etablerer sig en karriere i Danmark.

Johnny Møller, vores administrerende direktør, er i dag en del af Science City Lyngbys Advisory board.

Online Advisor er en lille virksomhed med et stort ønske om at bidrage til fællesskabet – og det gør de!
Online Advisor deler viden, deltager aktivt i netværk og events, deler viden med iværksættere og store virksomheder blot med ønsket om at give og dele uden at skulle have noget bestemt tilbage. Hele ånden i Online Advisor er den ånd, som bidrager til øget innovation i vores lokale partnerskab. Tak for det!

Marianna Lubanski, Adm. Direktør Science City Lyngby 

Læs mere om Science City Lyngby her: www.vidensby.dk

Vælg emne:

Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.