Marketing trends 2024
23. januar 2024

Forbliv konkurrencedygtig i 2024 med disse marketing trends:

#1 AI marketing 🦿
Det forventes at AI bliver en endnu større spiller i marketing. Vi vil i høj grad stole mere på AI-algoritmer til at analysere kundedata og skabe den personlige oplevelse af kreativt og innovativt indhold. Det kræver dog stadig en samarbejdende tilgang mellem menneske og AI.

 • Forventet øget brug af AI i marketing.
 • Samarbejde mellem mennesker og AI for at analysere kundedata og skabe personlige oplevelser.

#2 AR & VR i marketing 🎮

Teknologier som AR & VR kan hjælpe med at skabe spændende brand fortællinger. De strategiske marketingindsatser kan forbedre brandværdi og kundeoplevelser ved at tilbyde virtuelle ‘try-on’ oplevelser.

 • Brug af AR (Augmented Reality) & VR (Virtual Reality) til spændende brandfortællinger.
 • Strategisk brug for forbedret brandværdi og kundeoplevelser med virtuelle ‘try-on’ oplevelser.

#3 Mikro influencers 🤳🏼

Den moderne forbruger ønsker mere end anbefalinger. De ønsker et autentisk forhold til influencers. Det vil højst sandsynligt fremme væksten af mikro influencers – personer med mindre, men meget engagerede følgere. Med den tanke, overvej at samarbejde med influencers, der har mere niche- og målrettede målgrupper. Det giver mere værdi på længere sigt. 

 • Moderne forbrugere ønsker autentiske forhold med mikroinfluencers.
 • Samarbejd med niche-orienterede influencers for mere værdi på lang sigt.

#4 Video marketing 📽️

Korte videoer, live streaming og interaktivt indhold er i stigende grad vigtige inden for video marketing. Ved at udnytte disse tendenser kan der opnås en konkurrencefordel, og du vil være i stand til at formidle brandbudskaber på en engagerende og dynamisk måde. Interaktive tutorials og live-sessioner kan være lærende og der kan opnås mere præcise resultater.

 • Korte videoer, live streaming og interaktivt indhold er afgørende.
 • Udnyt tendenserne for konkurrencefordel og dynamisk formidling af brandbudskaber.

#5 Brugergenereret indhold 👩🏼‍💻

Brugergeneret indhold er en effektiv marketing strategi. Det giver mulighed for at involvere brugeren i indholdet og skabe en følelse af fællesskab. Prøv med engagerende konkurrencer, specifikke hashtags, temaer eller formater, der ender med at belønne de bedste bidrag. Det kan være med til at styrke brandets troværdighed og kundeloyalitet og fremmer fortællingen omkring brandet.

 • Effektiv strategi med konkurrencer, hashtags og belønninger.
 • Styrker brandets troværdighed og kundeloyalitet, fremmer brandfortællingen.

#6 Sociale platforme i e-handel 📱

Sociale platforme bliver i stigende grad brugt i e-handel. Det kommer til at få stor betydning for den digitale shopping. De store platforme som Facebook, Instagram og TikTok vil føre an i integrationen af mere fremtrædende shopping funktionerne. Ved at omfavne disse ændringer kan man virkelig udnytte det udviklende digitale handels landskab og engagerer sig med brugeren og omsætte det salg.

 • Sociale platforme som Facebook, Instagram og TikTok integrerer mere fremtrædende shopping funktioner.
 • Omfavner ændringerne for at udnytte det digitale handelslandskab og øge brugerengagement samt salg.

Er du klar til at omfavne fremtidens marketing? Lad os hjælpe dig med at implementere de nyeste strategier for at styrke dit brand i 2024. Kontakt os i dag og kickstart din rejse mod digital succes.

Vælg emne:

Fremtiden med AI

Fremtiden med AI

Som en opsamling på vores indlæg, AI – Galt eller genialt, den 29. juni, vil vi her prøve og perspektivere lidt og kigge fremad og ind i potentialet med kunstig intelligens, hvis vi bruger det korrekt.

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.