Velkommen til holdets første praktikanter
19. januar 2021

Mød Simone   

Jeg hedder Simone Andersen, er 21 år og bor på Amager ved Islands Brygge. Jeg er altid i godt humør, så man kan altid fange mig med et lille smil på læben. Jeg er ikke bleg for at sige en dum kommentar eller to, og springer gerne med på lidt spas og løjer. Det skal dog siges, at jeg tager mit arbejde meget seriøst, og gør mit ypperste for at fuldføre en opgave til deadline.

Derudover så er jeg danser, eller faktisk pensioneret danser, jeg er nemlig blevet for gammel til at dyrke konkurrencer på eliteplan (kroppen skriger bare jeg prøver, av). Så jeg er altid frisk på en svingom og man skal ikke undre sig, hvis jeg snurrer rundt på gåturen til og fra kaffen. Uanset hvor jeg er og der er lidt musik, så danser jeg altid lidt for mig selv, og det er absolut ikke alle som synes det så fedt (hint, min familie). Men altså, det viser bare jeg altid er i godt humør og ikke er bleg for at være lidt anerledes end mængden.

Jeg er opvokset i Taastrup med min mor, far og lillebror. Jeg studerer pt. på HA (Kom.) på CBS, hvor jeg i gang med mit 6. semester. Jeg forventer at læse en kandidat direkte efter sommerferien, men har dog endnu ikke helt låst mig fast på hvilken det skal være.

Mød Morten 

Jeg hedder Morten Meulengracht og er 23 år. Jeg læser HA(kom.) på CBS, hvor sjette semester står for skud. Ved siden af studiet arbejder jeg hos Mercedes-Benz CPH i Sydhavn, hvor jeg arbejder som salgsassistent og har ansvaret for disse. Biler har altid vækket stor interesse, som det gør hos de fleste fyre, hvorfor det har været unikt at få lov til at kombinere arbejde og ens interesse.

I min fritid bruger jeg gerne et par timer i fitness, da der er gået konkurrence i den blandt mine venner. Når vi ikke står og kigger os selv i spejlet oppe i centret, bruger vi gerne tid på at spille brætspil eller lave mad, mens 80’er og 90’er toner spiller i baggrunden.

Jeg er opvokset i Hørsholm, hvor mine forældre stadig bor i dag. Med tre søskende har der altid været gang i huset, hvorfor jeg trives, når der er fart over feltet. Konkurrence har altid fyldt meget i hjemmet, og da jeg kan tilføje en tvilling til denne ligning, så må jeg erkende, at konkurrencegenet er på det højeste – de føromtalte brætspil kan derfor hurtigt ødelægge en ellers hyggelig aften, hvis jeg ikke har heldet med mig.

Vi glæder os til de næste fire måneder, som byder på en masse udfordringer og læring. 

Er du klar til Google Analytics 4?

Er du klar til Google Analytics 4?

Har du hørt det? Google Analytics 4 erstatter vores bedste ven gennem lang tid, nemlig Universal Analytics. Hvorfor gør vi dig opmærksom nu? Ja, det er der en god grund til…

læs mere
Googles samtykkepolitik

Googles samtykkepolitik

Bruger du en Google-tjeneste på din hjemmeside eller app? Så bør du tjekke, hvorvidt du lever op til den nye samtykkepolitik fra Google.

læs mere
Medieudvikling i 2021

Medieudvikling i 2021

Som sædvanlig udkom DR’s medieudviklingsrapport i sidste uge. I dette nyhedsbrev kan du læse de vigtigste pointer set med Ads-briller, hvis du ikke selv har tygget dig igennem den 67 siders lange rapport.

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.