Video – Kom godt igang med E-mail Marketing
24. september 2020

Se med og hør hvorfor du bør have fokus på E-mail Marketing, og hvordan du kan arbejde bedre med det.

Mange tænker E-mail Marketing som en gammel form for marketing, der er blevet overhalet af nyere teknologier. Men det er langt fra sandheden. Det er stadig et af de bedste konverteringsværktøjer på markedet.

Hør med her, hvor vores Campaign Manager, Frederikke, fortæller hvorfor vi – og fakta – synes du skal arbejde med E-mail Marketing, og hvordan du kan få hjælp af teknologien til at klarer mange af opgaverne i det. Vi kommer også indover GDPR, og hvilke elementer herunder du særligt skal have fokus på i dit arbejde med værktøjet.

 

Er du klar til Google Analytics 4?

Er du klar til Google Analytics 4?

Har du hørt det? Google Analytics 4 erstatter vores bedste ven gennem lang tid, nemlig Universal Analytics. Hvorfor gør vi dig opmærksom nu? Ja, det er der en god grund til…

læs mere
Googles samtykkepolitik

Googles samtykkepolitik

Bruger du en Google-tjeneste på din hjemmeside eller app? Så bør du tjekke, hvorvidt du lever op til den nye samtykkepolitik fra Google.

læs mere
Medieudvikling i 2021

Medieudvikling i 2021

Som sædvanlig udkom DR’s medieudviklingsrapport i sidste uge. I dette nyhedsbrev kan du læse de vigtigste pointer set med Ads-briller, hvis du ikke selv har tygget dig igennem den 67 siders lange rapport.

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.