Tips og tricks til dine GA4-rapporter! 📊 🚀
4. juli 2023

Vi vil gerne dele nogle nyttige tips og tricks, der hjælper jer med at udtrække værdifulde indsigter fra jeres Google Analytics 4 rapporter. Med disse tips kan I maksimere jeres forståelse af jeres brugeres adfærd og træffe mere informerede beslutninger. Så lad os komme i gang:

1️⃣ Brug triggere og hændelser til at spore vigtige handlinger: Udnyt kraften i hændelser og brugerdefinerede triggere til at spore specifikke handlinger på jeres hjemmeside eller i jeres app. Dette giver jer mulighed for at måle konverteringer, engagement og brugeradfærd på et mere granulært niveau.

2️⃣ Udforsk cohort-analyse: GA4 giver jer mulighed for at oprette kohorter baseret på forskellige attributter, såsom brugeroprettelsesdato eller adfærdsmønstre. Brug denne funktion til at analysere, hvordan brugerne udvikler sig over tid og identificere vigtige tendenser eller mønstre i deres adfærd.

3️⃣ Opdag dynamisk målgruppeopbygning: Udnyt det nye Audience Builder-værktøj i GA4 til at oprette dynamiske målgrupper baseret på brugeradfærd og attributter. Dette giver jer mulighed for at målrette jeres marketingindsats mere præcist og levere mere relevant indhold til jeres brugere.

4️⃣ Udforsk BigQuery-integration: Hvis I har store datamængder eller komplekse analytiske behov, kan I drage fordel af GA4’s integration med BigQuery. Dette åbner muligheden for at foretage dybdegående analyser og oprette tilpassede rapporter ved hjælp af SQL-forespørgsler.

5️⃣ Hold jer opdateret: GA4 er en ny platform med kontinuerlige opdateringer og nye funktioner. Sørg for at følge med i dokumentationen, deltage i webinarer og uddannelsesressourcer for at holde jer opdateret med de seneste udviklinger og få mest muligt ud af GA4’s potentiale.

Vi håber, at disse tips og tricks vil hjælpe jer med at udforske og udnytte GA4’s potentiale til fulde.
Hvis I har spørgsmål eller har brug for yderligere vejledning, er vores team altid klar til at hjælpe jer.

Kontakt os på:

📩: sj@online-advisor.dk
☎️: +45 70 20 08 30

God fornøjelse med jeres GA4-analyser!

Vælg emne:

Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.