Sådan sikrer du dig en digital tilstedeværelse
11. august 2020

Har du fundet ud af, at du egentlig ikke er så stort et kramme-menneske, som du ellers gik og troede? Og at meget af din handel ligeså godt kan foregå hjemme på sofaen, og ikke i 5 forskellige forretninger?

Det er vi mange, der har fundet ud af. At vi samtidig møder skilte som ”Max 3 kunder i butikken af gangen”, gør ikke det fysiske indkøb lettere.
Som virksomhedsejer er det derfor vigtigere end nogensinde før, at du har en digital platform, hvor du kan give dine kunder det, som de har behov for. Møde dem, hvor de er lige nu – og med al sandsynlighed også fremover.

For at gøre det hele mere overskueligt, har vi samlet nogle gode råd, som kan optimere din digitale tilstedeværelse – og deraf forretning – i en lidt anderledes tid. Vores hverdag er i den grad blevet mere digital – og prognoserne viser, at det fortsætter.

Digital tilstedeværelse

Vær tilstede online

En optimeret hjemmeside
Hvis du ikke i forvejen har en hjemmeside, så er nu det rette tidspunkt at lave en. Har du allerede en hjemmeside, så bør du sørge for, at den er optimeret. Det gælder især, hvis du arbejder med online-handel. Her er det væsentligt, at du har en online-shop, der fungerer optimalt til dine kunders behov. Imødekommer du dette, så er du godt kørende i denne tid, hvor al handel har foregået (og vil foregå) mere online.
Vi anbefaler, at du sikre dig en høj hastighed på din hjemmeside. Hvis man som forbruger sidder for længe og venter på, at sider opdateres, så er man hurtigt videre til en konkurrent. Derudover er det væsentligt, at din hjemmeside er overskuelig og simpel, så dine kunder let og hurtigt kan finde, hvad de har behov for.
Vil du have et indblik i, hvordan du kan gøre din hjemmeside mere brugervenlig? Så sidder vores grafiker, Silje, klar til at give input.

Dertil anbefaler vi, at du sikre dig en god SEO værdi på din hjemmeside, da det vil øge din chance for at blive fundet din målgruppe. Vil du høre mere om, hvordan din hjemmeside kan øge sin SEO værdi? Så kontakt vores SEO Manager, Sebastian.

Brug de sociale medier
De sociale medier er gode platforme til at have en mere direkte form for kontakt med dine kunder. Derfor kan det især i denne tid være gavnligt for dig, at have ekstra fokus her. På den måde kan du skabe opmærksomhed omkring din virksomhed, og løbende opdatere om nye tiltag ift. fx corona eller en optimeret hjemmeside.
Hvis du arbejder godt med dine sociale medier, kan du bibeholde den gode kontakt til dine kunder, og deraf forhåbentligt klarer dig bedre igennem denne lidt anderledes hverdag.

Gør dine kunder opmærksomme på din digitale tilstedeværelse

Google Ads
Med Google Ads kan du gøre et større segment opmærksom på din virksomhed. Det er derfor optimalt at bruge værktøjet i denne tid, hvor mange af os bruger en smule mere tid foran computerskærmen, end vi gjorde førhen. Det er en mulighed, som du bør gå efter, da du effektivt kan øge din kundegruppe – når det bruges rigtigt.
Hvis du vil høre mere om, hvordan Google Ads kan hjælpe din virksomhed, så kontakt vores Ads Manager, Funda.

Konkurrencer & tilbud
Vi elsker tilbud og konkurrencer – hvor der er sparret er der tjent! Tænker mange af os i hvert fald. Og den tankegang kan du bruge til din fordel nu. Har du mulighed for at lave en fed konkurrence eller et vildt tilbud – så slå til nu. Vælger du den rette tilgang, kan du nå langt ud, og øge opmærksomheden omkring din virksomhed.

Sørg for, at dine kunder kan komme i kontakt med dig.

Under hele det her forløb, er det vigtigt, at du hele tiden bevare din kontakt til dine kunder. Det gør du bl.a. ved at bruge nogle af ovenstående tilgange. Samtidig er det vigtigt, at dine kunder let kan komme i kontakt med dig, så de ved, at du stadig er der for dem. Det giver en tryghed, som vil gavne din virksomhed både nu og fremadrettet.
Du bør derfor have dine kontaktoplysninger tydligt fremme på dine digitale platforme.

Vælg emne:

Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.