Webinar – Julehjælp 2020
17. december 2020

Julen er hos de fleste børn en ekstra særlig tid. En tid som på én side snegler sig afsted, og på den anden side aldrig må slutte fordi den er så hyggelig og der er så meget at se frem til. Men sådan er det desværre ikke for alle børn i Danmark.

Online Advisor har derfor i år valgt at støtte op om Røde Kors’ Julehjælp, som giver udsatte børn i Danmark mere at se frem til i december. I den forbindelse har Funda og Sebastian lavet et skarpt webinar, hvor de deler ud af nogle af deres bedste tips og tilgange til hhv. Google Ads og SEO. Ved tilmeldingen af webinaret var det muligt at donere et valgfrit beløb til Røde Kors’ Julehjælp – og hele beløbet gik ubeskåret til de udsatte børn.

Så har du lyst til at blive endnu klogere på Google Ads og SEO, så kan du se webinaret herunder. Funda og Sebastian kommer bl.a. indover sæsonprægede tilgange, mest optimale tilgange, hvis budgettet er lavt og hvordan sammenspillet mellem SEO og Google Ads er.

Hvis du har lyst til at bidrage til en bedre jul til udsatte børn i Danmark? Så kan du stadig nå det til og med d. 24. december 2020 – GIV ET BIDRAG 

Vælg emne:

Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.