Nyt år – nye omgivelser
3. januar 2020

Så er vi i det meget omtalte år 2020. Året hvor flere af de politiske mål skal være nået, og hvor størstedelen af os – som ved alle årsskifte – skal starte på en frisk.

For os hos Online Advisor tager vi det at starte på en frisk mere bogstaveligt. Vi har efter en del søgen fundet vores nye omgivelser – og vi er vilde med dem!
Vi har skubbet kontorstolene fra Frederiksberg til Østerbro, og skiftet haven ud med havnen. Vores nye kontor passer rigtig fint til vores team, da det er et åbent kontor, så vi kan have det tætte samarbejde som vi bedst kan lide det.

Vi var rigtig glade for vores tidligere kontor, men der var simpelthen ikke plads til os længere. Samtidig ønskede vi et nyt kontor, hvor vi alle kunne starte helt fra bunden sammen. Det er en fed følelse at møde ind til noget, som er vores. Det er lidt ligesom med kærestepar, som sælger hver deres lejlighed, når de skal flytte sammen, for starte et hjem sammen, hvor den ene ikke føler sig som en gæst.
Derudover er vi ret vilde med stilen her på vores nye kontor. Det er en tidligere restaurant, der er blevet lavet om til et mindre kontorfællesskab. Der er bibeholdt nogle af de tidligere elementer, som skaber sin helt egen unikke stil, samtidig med en let newyorker stil.
At vi har kig til Oslobåden er heller ikke et minus!

En nye start for Online Advisor

År 2019 var på mange måde et turbulent år for Online Advisor. Sammenlægningen af Online Advisor og CoreCPH har været et større arbejde, der har skabt en del udfordringer.
Men nu er vi på den anden side, vi er kommet igennem det hele med skindet i behold, og vi er klar til at starte på en frisk. Det er især vores nye omgivelser og det nye år, der er med til at skabe følelsen af en ’ny start’. En ny start, hvor vi skal til at finde vores egen vej og udvikle os til at blive endnu bedre og stærkere.

Vores nye adresse er
Østbanegade 103, 2100 København Ø

Vi glæder os virkelig meget til at kunne vise vores nye kontor frem – så kom endelig forbi til en kop kaffe, hvis tiden byder det!

Vælg emne:

Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.