Skeletter i skabet…
15. januar 2016

Opdaterer du jævnligt din hjemmeside med nyt content?

Mange glemmer værdien af at løbende opdatere sin nyhedsblog på hjemmesiden, og det har stor betydning for placeringen på Google samt ens succes på de sociale medier.

For at det skal have en faktisk værdi for ens placering på Google, skal hjemmesiden opdateres på ugentlig basis. Det kan eksempelvis gøres via en blog/nyhedsside på hjemmesiden.
Hvad angår de sociale medier, eksempelvis Facebook, så er det der tæller, hvorvidt der interageres med opslaget, altså deling og kommentarer!
En god måde, at visualisere det på, er at se ens hjemmeside som en fysisk butik, der hele tiden er nødt til at være dynamisk og indbydende for at vække kundernes interesse.
Derfor er vores anbefaling selvfølgelig: Husk og prioritér Online Marketing! Få her et par gode råd, som du kan starte med.

Dagens 3 gode gratis råd

1. Husk at indsætte et relevant link til din hjemmeside direkte i dine opslag på de sociale medier.

2. Såfremt du/I ikke allerede er tilmeldt, så overvej muligheden for at bruge Google Analytics til at overvåge den egentlige effekt af de indsatser, du gør.

3. Sørg for at dine opslag inviterer op til dans, giver værdi for og skaber dialog med læseren.

Hos Online Advisor har vi sat os for at hjælpe med at inspirere og motivere til at løbende få skabt dynamik på jeres online universer, da vi kender og har erfaret den store værdi, som det giver at være synlig online!

Et nyt og spændende år er sat igang. Hvad med at starte året op med nytårsfortsæt om at få sikret jeres virksomhed synlighed online? Lad Online Advisor hjælpe dig til online succes!

Vælg emne:

Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.