SEO er et fantastisk værktøj til et at opstarte nye markeder med.

Rikke fortæller om vores samarbejde:

 

Vi stod med et ønske om at søgeordsoptimere vores hjemmeside (dengang var der tale om et enkelt domæne med tre sprog integreret), der på daværende tidspunkt havde sporadiske søgeord implementeret på enkelte, udvalgte sider.

Vi fik anbefalet Online Advisor af en eksisterende samarbejdspartner og fik ret hurtigt efter stablet et møde på benene med Johnny Møller. I et sprog, der var til at forstå, fik Johnny ridset sine anbefalinger op og gjort synligt, hvilket arbejde der lå foran os for at komme i hus med projektet.

Anbefalingen lød på først og fremmest at splitte det eksisterende domæne ud på tre domæner (dk, com og de) – en ret stor opgave i selv. Men for at få bedst muligt ud af SEO på de enkelte domæner var dette den vigtigste opgave.

Der blev lavet søgeordsanalyse på tre sprog, anbefalet menustruktur og navngivning af sider – uden at vi som kunde fik følelsen af at blive sat ud på et sidespor. Vi blev konstant holdt orienteret, og der blev tilpasset med udgangspunkt i vores erfaringer/ekspertise omkring vores produkter og arbejdsfelt.

Online Advisor fungerede som projektleder, talte med IT-afdelingen inhouse og eksterne samarbejdspartnere omkring tingene, så vi kunne koncentrere os de opgaver, som vi havde i forbindelse med forløbet. Vi har ikke skulle koncentrere os om at sætte søgeord in på siderne, lave redirections og tænke teknik inden for dette felt. Der blev ryddet op og optimeret, så vi i dag har en side, der spiller hvad angår SEO, struktur og hastighed.

Projektet omkring det at få sites, der er 100 % søgeordsoptimerede har været optimalt. Vi sidder i dag med tre domæner, der spiller hvad angår SEO, struktur og hastighed – og antallet af besøgende er flot stigende, hvilket jo var målet med hele denne proces.

En udtalelse fra et givende samarbejde

Vi har i den grad været tilfredse med samarbejdet med både Johnny og Mona fra Online Advisor. Jeg har været tryg hele vejen igennem, har følt mig hørt og lyttet til – har fået en sparringspartner, som jeg har ledt længe efter. Og fortsætter bestemt gerne med Online Advisor som en del af mit professionelle netværk med henblik på fortsat at udvikle vores sites i den rigtige retning og være med på beatet omkring profilering af vores virksomhed rent online-mæssigt. At jeg så ovenikøbet kan ringe til Johnny eller Mona, når der er noget teknik, der driller i backenden, er blot et fantastisk add on…

Faktaboksen

  • 65,30% nye brugere (førstegangs­besøgende)

 

  • -15,41% Afvisningsprocent er faldet

 

  • 87,31% højere konverteringsgrad

Skal vi kontakte dig?