CoreCPH og Online Advisor går sammen

De 2 digitale bureauer, Online Advisor og CoreCPH, har valgt at slå pjalterne sammen og blive til én samlet og nu endnu stærkere enhed.

CoreCPH og Online Advisor går sammen under navnet Online Advisor

De to digitale bureauer, Online Advisor og CoreCPH, har valgt at slå pjalterne sammen og blive til én samlet og nu endnu stærkere enhed, nemlig Online Advisor ApS. Bureauerne har allerede samarbejdet gennem længere tid og derigennem fundet de mange fælles værdier og ønsker i at levere kvalitet til deres kunder.

Online Advisor har gennem mange år specialiseret sig i søgemaskinerne og det at skabe værdi for sine kunder gennem en stærk og målrettet tilstedeværelse på disse.
Core Copenhagen er et af landets førende bureauer indenfor E-mail marketing og leadgenerering.

Tilsammen bliver de to bureauer nu ét samlet digitalt bureau med kompetencer inden for hele den digitale kunderejse, helt fra strategi og planlægning til eksekvering, rapportering og analyse.

Nuværende Indehaver af Online Advisor, Johnny Møller, udtaler: 

“At der er mange synergier mellem vores to virksomheder, har vi længe begge været klar over gennem vores gode samarbejde. Hos Online Advisor har det altid været kunderne og medarbejderne som har haft højeste prioritet og været i centrum, og det samme er tilfældet hos CoreCPH. Vi har altså fundet en samarbejdspartner som faktisk tror på, og lever efter de samme ting, som vi gør. 

For os har vi altid fundet motivation i at skabe dokumenterbare resultater for vores kunder, som gør en forskel. Derfor har arbejdet med- og fordybelsen i søgemaskinerne altid være vores passion. At vi så nu har fundet os en forbundsfælle som er specialiseret i E-mail marketing, som er kendt for at være et af de allerbedste værktøjer til at generere leads, gør nu bare vores muligheder for at skabe værdi for kunderne, endnu større. Desuden har CoreCPH et utroligt stort kendskab til at skabe leads og en lang erfaring bag sig inden for værdiskabende marketing.
At André som samtidig er et personligt forbillede for mig og som jeg tidligere med succes har arbejdet sammen med, ja, det gør jo bare det hele meget mere oplagt og spændende”.
 

Partner i tidligere CoreCPH, André Dommer, udtaler: 

“Digital Marketing er en forholdsvis nyt område, hvor udviklingen går stærkt. Vi har i CoreCPH løbende foretaget ændringer i takt med, at markedet har ændret retning, men har hele vejen igennem haft særlig fokus på E-mail marketing via vores svenske samarbejdspartner eMarketeer. Vi fortsætter med at have E-mail marketing som vores competitive edge, det er her vi er specialister, men det er klart, at jo flere leads vi har at bearbejde med E-mail marketing, des bedre resultater kan vi skabe for vores kunder. Det er med disse øjne, at vi startede samarbejdet med Johnny og Online Advisor primo 2019, da det er her, de er specialister. 
Samarbejdet har givet langt flere synergier, end vi turde håbe på. Vores syn på kundeservice i øjenhøjde, at skabe det bedste arbejdsmiljø for vores fantastiske medarbejdere, samt at løbe den ekstra kilometer for at skabe rekord resultater for vores kunder. Og netop vores kunder har taget så godt imod vores nye samlede løsninger og resultaterne der følger med, så det giver mening hele vejen rundt, at vi nu går sammen”. 

Sammenlægningen af de to virksomheder bliver kundernes gevinst. Ønsket med denne konstellation er at indtage pladsen som et digitalt bureau, der rent faktisk gør en stor forskel og agerer som kundernes ambassadør. Teamet og menneskerne bag er de samme og Online Advisor kommer til at sætte ekstra stort fokus på at skabe mærkbare resultater for deres kunder, nu bare med endnu flere specialister indenfor hver deres område.

Vi glæder os og kan slet ikke vente med at komme ud og besøge kunderne sammen, og fortælle dem om de mange synergier fordele vores nye konstellation kommer til at give for netop deres virksomhed.

Partnerne

André Dommer

 • Tidligere medejer og bestyrelsesformand for Core Copenhagen.
 • 48 år og bor i Charlottenlund sammen med sin kone, Janette, sin søn og 3 døtre.
 • Mange års erfaring indenfor IT branchen og med ledelse og udvikling.
 • André er velkendt for at vægte medarbejdere og gennemsigtighed højt.
 • Stor interesse for data og eksekvering på baggrund af fakta.

Johnny Møller

 • Tidligere stifter og indehaver af Online Advisor
 • 37 år og bor i Kongens Lyngby sammen med kæresten, Yuxia og sine 2 døtre.
 • Mange års erfaring indenfor for marketing og salg.
 • Elsker data og arbejder altid efter at give kunderne mest mulig værdi.
 • Værdier er: ansvarlighed, ærlighed og ydmyghed.

Ole Østergaard

 • Tidligere partner og medejer af Core Copenhagen.
 • 46 år og bor i Strib på Fyn sammen med sin kone Dorthe og sine 2 døtre.
 • Mange års erfaring indenfor virksomhedsdrift, forretningsudvikling og salg.
 • Ole er synonym med loyalitet og arbejder efter grundprincippet om at en aftale er en aftale.
 • Elsker at møde nye mennesker og blive inspireret.

Kontakt os

Steen Blichers Vej 20, 2000 Frederiksberg

+45 2070 1068

Kontakt@online-advisor.dk

Hold dig opdateret indenfor digital marketing, tilmeld dig vores nyhedsbrev

* udfyld markerede felter