SEO i musikbranchen

CPH Music er det kommercielle ben af Universal Music som håndterer alt kontakt til virksomheder og festivaler mv. som ønsker at booke kunstnere ind til deres arrangementer eller koncerter.

 

Universal repræsenterer de største musikere på den danske scene som eksempelvis Lukas Graham, Stine Bramsen, Christopher, Carpark North, Joey Moe og mange flere.

 

Universal havde et stort ønske at styrke sin digitale tilstedeværelse på søgemaskinerne, og få øget brandkendskabet til deres kommercielle ben, CPH Music.

 

“Samarbejdet startede med at vi ønskede at få SEO-optimeret vores website på alle fronter, og vi fik anbefalet Online Advisor som vi blev sat I kontakt med.”

Jeppe Birch, Director of Booking and Sales.

 

Fremhævelse af kunstnere

Universal ønskede at få målrettet sine budskaber og målretningen på søgemaskinerne. Gennem et godt proaktivt samarbejde har vi øget kundens positionering indenfor deres artister, hvilket var et stort ønske fra deres side, for at understøtte deres arbejde med den enkelte artist.

 

Før oplevede CPH Music at de i forbindelse med søgninger på deres artister ikke selv var synlige på søgemaskinerne. Det er nu ændret markant, og vi kan konstatere at kunden ligger i top 5 med mange af deres kunstnere på søgemaskinerne.

 

“Online Advisor har leveret varen yderst tilfredsstillende. Man kan altid regne med dem, vores besøgstal er markant forbedret og Online Advisor har ydet mere end det aftalte.”

Jeppe Birch, Director of Booking and Sales.

 

Lav afvisningsgrad og høj konvertering

I dag får CPH Music mere end 1.000 månedlige målrettede besøg via de organiske søgninger alene i Danmark. SEO optimeringen af kundens hjemmeside har betydet at de organiske besøg er blevet den største trafikkanal. Derudover kan vi konkludere at af trafikken fra de organiske søgninger har den laveste afvisningsgrad og højeste konverteringsrate.

 

CPH Music får ikke bare flere besøg til deres hjemmeside, men også langt flere relevante og værdifulde besøg. Set i forhold til da vi startede vores samarbejde betyder det med andre ord, at vi har øget deres besøg på hjemmesiden via de organiske søgninger med 438,04%.

“Online skiller sig ud ved at du her får særlig god service, grundighed, og meget behagelig personkontakt.”

 

Jeppe Birch, Director of Booking and Sales.

Faktaboksen

  • 438,04%.flere besøg via organiske søgninger

 

  • 39,72% Unikke besøgende (førstegangs­besøgende)

 

  • 44,3% af alt trafik kommer i dag fra de organiske søgninger

Skal vi kontakte dig?