Data Science og kunstig intelligens

Tag din data
til næste niveau

Hvorfor Data Science?

Vi lever i en verden, hvor dataindsamling bliver større og større, men det er de færreste virksomheder, som får omsat denne data til brugbar viden – og det er præcis, hvad vi nu kan hjælpe med. Med Borbaki ombord er vi nu i stand til at analysere store mængder data og omsætte det til viden, så du kan få konkrete svar på, hvad der skal til for at løfte din virksomhed til næste niveau.

 

Hør fra ekspertens egen mund

“Virksomheders indsamlede data indeholder store mængder viden og værdi – hvis man stiller dataen de rigtige spørgsmål. Ved at benytte kunstig intelligens og data science, kan virksomheder identificere sammenhænge i deres data og derved besvare abstrakte virksomheds spørgsmål som “hvordan øger vi bedst vores omsætning!?”. Svarene kan nemt oversættes til strategiske tiltag til f.eks. marketingafdelingen”.

Annemette Møhl

Borbaki

Funda Yildirim

Er du nysgerrig for at høre mere?

Hvis Data Science har vækket din interesse, og du ønsker at høre mere om, hvad vi kan gøre for dig, spørgsmål til eksekveringen eller pris, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi sidder klar 🤝

Abcon kundecase  +45 22 70 87 04

Abcon kundecase  oo@online-advisor.dk

Men har jeg data nok – og hvilken type data snakker vi om?

Der er næsten ingen grænser for, hvilken type af data der kan benyttes. Om det er registrering af medarbejdernes ‘stemple-ind chip’ til antal besvarede opkald i supportafdelingen, så er det brugbart. Dog vil man typisk finde den største værdi ved salgsdata (point of sales data), men igen – det kommer helt an på, hvad du ønsker at undersøge og finde svar på.

Det er selvfølgelig ikke nok bare at have data; der skal også være en vis historik. Man kan ikke entydigt bestemme, hvor meget data det kræver, men som tommelfingerregel vil vi bede om minimum to års historik. Dog kan man nøjes med en kortere periode, hvis man indsamler store mængder af data (læs: stort antal af salg). Kontakt os, hvis du er i tvivl om, hvorvidt du er i besiddelse af en tilfredsstillende mængde data – det er uforpligtende og helt gratis.

Hvad med GDPR?

Når man snakker om data i 2021, så snakker man automatisk også om GDPR. Dette har vi naturligvis stort fokus på, hvorfor vi tilbyder, at virksomheden selv kan anonymisere dataen, inden vi modtager den, hvis dette ønskes – ellers er anonymiseringen første step på vores dagsorden. Ved at anonymisere dataen korrekt jf. databehandlerlovgivningen sikrer vi, at det ikke er muligt for en tredjepart at hente personlige oplysninger fra dataen.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og ideer.