Digital Marketing konsulent - Studiejob

Vi har fart på og derfor søger vi nye teamspillere til vores hold. Bliv en del af et nyere digitalt bureau med kontor på det centrale Frederiksberg i København. Vores speciale er SEO og E-commerce, og hos Online Advisor kommer kunderne i første række. Derfor kæmper vi som hold hele tiden for at skabe mærkbare resultater for vores kunder, som gør en forskel.

 

Jobbet

Her får du ikke bare et studiejob, men en mulighed for at være en del af en iværksættervirksomhed, hvor din indsats kan være med til at gøre en stor forskel for både kunder og teamet. Med denne opgave får du et job, hvor ingen dage ligner hinanden, og du selv kan med til at definere dine arbejdsopgaver.

 

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • SEO –Data & Analyse -> eksekvering på baggrund af analyse -> opfølgning og rapportering.
  • Content Marketing – Udarbejdelse af fængende SEO optimerede tekster fyldt med storytelling.
  • Sociale Medier – Løbende blogging og optimering af sociale media kanaler.
  •  Web development – Udvikling og optimering af hjemmesider og webshops.

 

Dig

Du brænder for at komme til at arbejde med online marketing og har muligvis leget med lego, da du var lille, fordi du elskede følelelsen af at skabe noget selv. Du ved, at du gerne vil arbejde med marketing, men mangler lidt retning på og praktisk erfaring I at arbejde med de mange digitale redskaber.

Du har mindre eller nogen erfaring i at arbejde med hjemmeside CMS systemer som WordPress og er lærelysten, nysgerrig og tager gerne initiativ. Har du evnen til at skrive fængende tekster eller erfaring i at arbejde med Adobe pakken, er det blot en fordel. Du kender selv værdien af en god stemning på arbejdspladsen, og derfor går du oftest i front, når den positive stemning skal skabes.

 

Om os

Vi er lidt nørdede og vi elsker at fordybe os og handle på baggrund af data. Det at finde frem til netop den lille detalje, som gør den store forskel, er det som motiverer os mest. Den gode holdånd og stemning er i fokus fra første sekund, man kommer ind på kontoret, og når vi inspirerer hinanden og løfter i fællesskab har vi det bedst.

Diversiteten i blandt de kunder og brancher som vi arbejder med er stor, alt fra Universal Music til Dansk Metrologisk Institut, og det er netop diversiteten, som vi mener er en af de ting, der gør vores arbejde hamrende spændende.

 

Vi tilbyder dig

  • Hands-on erfaring i at skabe for- og samarbejde med spændende kunder og bruge de digitale værktøjer optimalt.
  • En fleksibel arbejdsplads som er klar til at gå hele vejen for dig.
  • Gode karrieremuligheder.

 

Derforvil du med på en spændende digital rejse og være en del af et vinderhold, så skynd dig at sende os en kort motiveret ansøgning og dit CV.

Forventet opstart:                                            snarest

Ansøgning samt CV sendes til:                      kontakt@online-advisor.dk

Tag gerne fat I os hvis du har spørgsmål til jobbet. Du kan kontakte SEO Specialist og Indehaver, Johnny Møller, på telefon: +45 2070 1068 eller mail: jmo@online-advisor.dk