Er din online butik klar til at tage imod kunder?

Hos Online Advisor bygger vi online butikker som giver værdi

Fakta: Vidste du, at der i 2016 blev handlet for 101 milliarder via E-commerce i Danmark? Samlet set blev 27% af alle danskers samlede forbrug brugt på køb online.

Når du skal bygge din egen online butik (webshop), kræver det en masse overvejelser, og man kan let blive rundtosset. Hos Online Advisor har vi specialiseret os i at gøre det let for dig at udtrykke dine ønsker om, hvordan butikken skal indrettes og målretter sig til de rigtige kundegrupper. Vi hjælper dig naturligvis igennem hele forløbet, og vi er klar til at hjælpe dig med at bygge din nye digitale webshop. Vi bygger webshops, som er for dig at arbejde med fremadrettet, og skalerbare så den er fremtidsikret til den digitale udvikling.

Når Online Advisor bygger din butik, så får du:

Besøgende i din online forretning og vi hjælper dig til at skabe værdifuldt indhold og design, der øger din evne til at konvertere dine besøgende til nye kunder.

En brugervenlig og indbydende webshop

Det skal være let for gæsterne i butikken at finde den vare, som de søger og løbende blive inspireret undervejs i købsoplevelsen. Vi sikrer dig en digital butik med en stærk identitet, som tager godt imod brugerne, når de kommer forbi.

En webshop der er optimeret til søgemaskinerne

Når du får opbygget en webshop af Online Advisor, er du naturligvis altid sikret, at du ender ud med en komplet SEO optimeret digital butik. 43% af alle danskernes online køb sker på webshops, som de har fundet via søgemaskiner som eksempelvis Google.

En webshop med god konverteringsevne

Vi sikrer at det i butikken er let for gæsterne at komme fra tanke til handling. Eksempelvis køb eller at få kontakt, så brugeren hurtigt kan få afdækket sine spørgsmål og behov.

En mobilvenlig webshop (responsivt design)

Det er vigtigt at bygge en webshop, som er fremtidssikret, da danskernes online køb gennemføres i større grad via deres smartphone. Samlet set vælger 39 % af alle danskere at foretage deres køb online via mobiltelefonen.

Derfor bygger vi hos Online Advisor altid kun webshops, der er mobilresponsive og tilgængelige for brugerne.

”Med Online Advisor har vi virkelig fundet os en samarbejdspartner som mere end forpligter sig til at skabe resultater og værdi for sine kunder. Til trods for at vores produkter fortsat er lidt nichepræget, så har OA alligevel hjulpet os til mere end 5.000 månedlige besøgende på vores online butik via søgemaskinerne på vores danske marked som også er det primære for os. Grundet målretningen som OA har hjulpet os med, er en stor del af de månedlige besøgende også meget potentielle kunder, og derfor oplever vi også en god konvertering i de besøg som vi får via søgemaskinerne.”

 

Martin Andersen, ejer og stifter af Amladcykler.

Teknikken bag

Hos Online Advisor har vi specialiseret os i WordPress, som er verdens mest brugte web CMS (Content Management System). Det betyder for dig, at du får en fremtidssikret løsning, som du til dels selv let vil kunne arbejde med, men som også mange andre i hele verden sagtens kan hjælpe dig med. Det gode ved WordPress er især:

 

  • Der er ingen begrænsninger
  • Det er verdens mest gennemtestet løsninger med høj sikkerhed.
  • Åben løsning som optimeret til søgemaskiner.
  • Det er uforpligtende og gratis.

 

Derudover arbejder vi med WooCommerce, som vi bygger webshoppen med. Det har mange af de samme fordele som WordPress, men skiller sig især ud ved at være utrolig fleksibel og skalérbar at arbejde med. Med WooCommerce får du en fremtidssikret løsning, som er bygget til at kunne vokse med din forretning online. Derfor er det også den platform, som vi arbejder med og bygger nye digitale butikker i.

 

En mobilvenlig webshop gør det også lettere for søgemaskinerne at læse, hvad din butik sælger. Det krediterer de med at give dig en mere fyldig og salgsbar profil end konkurrenterne.

Lad os ringe dig op