SEO - Gør det nødvendige

 

Gør det nødvendige…

Vil du gerne selv tage fat i SEO – Så få her 4 ”must be” steder hvor du som minimum skal være!

 

Vil du gerne selv i gang med at lave lidt grundlæggende SEO for at få en god tilstedeværelse og placering på Google? Så får du her lidt gode basale værktøjer, som du skal starte med.

Når man arbejder med SEO, er der utrolig mange knapper, der kan skrues på. Derfor kan det let blive svært og forvirrende at finde frem til, hvor man skal sætte ind, når man som virksomhed ønsker at gøre lidt selv.

Det er vores erfaring, at grundet den forvirring som let opstår, så kommer mange ofte til at skyde lidt med ”spredehagl”. Dermed opnår man ikke det optimale udbytte af at selv gøre en forskel.

Derfor har vi i denne guideliner listet de 4 grundlæggende værktøjer, som du bør arbejde med, og sikre dig at I har en profil på:

 

SEO - Google analytics

Google Analytics

De fleste virksomheder har allerede tilmeldt sig Google Analytics, som jo er et fantastisk værktøj til at få et bedre indblik i, hvem ens gæster på hjemmesiden er. Derfor er vores anbefaling, at man blot sørger for at kontoindstillingerne har tilknyttet den aktuelle hjemmeside adresse samt mailadresse, som ens kunder kan tage fat i. Har du endnu ikke tilmeldt din hjemmeside til Google Analytics, så er det bare om at kan komme i gang. Der venter dig et helt nyt og spændende univers af data, som man ikke troede eksisterede…

SEO - Google search Console

Google Search Console

Search Console er det mere tekniske forum, hvor du har mulighed for at gøre det lettere for Google at læse og forstå din hjemmesides opbygning, og hvad du tilbyder. Første gang man tilmelder sig, kan det være lidt forvirrende at finde frem, men Google er gode til at guide dig hurtigt igennem de nødvendige trin for at få dig tilmeldt rigtigt. Det vigtige her er, at du får oprettet din hjemmeside og herunder indsat din hjemmesides sitemap, eventuel ved hjælp af Yoast SEO plugin til WordPress.

SEO - Google My Business

Google My Business

My Business hed i gamle dage Google Places, og er dit lokale butiksvindue, som vises på Google, når der søges på dit virksomhedsnavn eller efter dine kompetencer i dit lokalområde. Tilmeld dig og få let oprettet en profil…

SEO - Google +

Google +

I gamle dage var dette Google’s forsøg på at lave sit eget sociale medie. Det kunne ikke helt være med grundet den store konkurrence, men for Google betyder dette forum fortsat meget, og derfor skal du også have oprettet en profil herinde…

Vigtig er, at du på tværs af alle 4 ovenstående steder bruger samme hjemmesideadresse samt mailadresse (gmail).

Vil du gerne have hjælp til at få gjort ovenstående, og sikrer dig at du også findes på Google, og de andre søgemaskiner? Så tag i os hos Online Advisor, og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din forretning!