51 pladser op på bare 2 dage!

 

Da Restaurant Hong Cheng kontaktede os havde de en hjemmeside online, men oplevede ikke at få henvendelser gennem hjemmesiden.

 

Med et hurtigt klik opdagede vi, at restaurantens hjemmeside var så godt som ikke eksisterende. Den lå så langt gemt væk på Google at det ikke gjorde en forskel for restauranten om de havde den eller ej.

 

For en restaurant i en storby som København var det afgørende, at arbejde med en målrettet SEO-optimering til lokalmarkedet. En god placering på Google har afgørende betydning, da der i markedet er stor konkurrence og mulighed for at nå ud til mange potentielle kunder.

 

Mange restaurant-gængere googler i dag spisesteder før de vælger hvor de vil tage hen. Her er restaurantens placering på Google, hjemmesidens brugervenlighed og restaurantens online troværdighed (ratings, tidligere anbefalinger, billeder, sider hjemmesidens navn fremgår på) væsentlig i forhold til udvælgelse.

 

Da vi startede var hjemmesiden hverken indekseret på Google og opnåede 0 besøgende om måneden. Vi fik hurtigt oprettet en ny SEO– og mobil-optimeret hjemmeside med en god konverteringsevne. Efter bare en lille måned oplevede vi en tydelig forbedring:

 

  • Hjemmesiden blev så effektivt indekseret på Google, at de på bare 2 dage rykkede 51 pladser op på deres kernekompetence.
  • En forbedring på 8,25% på de samlede søgeord på den første uge.
  • De får nu 225 ugentlige besøgende – 67,7% af alle besøgende kommer fra organisk søgning (Google)

 

Virksomheden har sidenhen haft ekstremt travlt, med mange besøgende og online-bookinger.

 

 

 

 

En udtalelse fra et givende samarbejde

 

Vi har aldrig før haft henvendelser fra gæster der har fundet os på Google. I dag får vi mange online bookinger og besøgende der fortæller os at de har set vores hjemmeside. Vi er meget glade for den hjælp vi har fået. Online Advisor har hjulpet vores restaurant til mange flere besøgende og de har forstået hvor vi gerne vil hen og med en fantastisk service undervejs.

Hong Cheng, Stifter og ejer, Hong Cheng.

 

Faktaboksen

  • 73,30% af al trafik fra organiske søgninger.

 

  • 266,11% flere besøg via de organiske søgninger

 

  • -47,55% fald i afvisningsgrad

Skal vi kontakte dig?