Junior SEO Manager - STUDIEJOB

Skal du være fremtidens specialist I søgemaskiner?

Vi har fart på og derfor søger vi nye teamspillere til vores hold. Bliv en del af et nyere digitalt bureau med kontor på det centrale Frederiksberg i København. Vores speciale er SEO og E-commerce og hos Online Advisor kommer kunderne i første række. Derfor kæmper vi som hold hele tiden for at skabe mærkbare resultater for vores kunder, som gør en forskel.

Jobbet

Med denne opgave er du sikret en spændende udvikling og træning i, hvordan man arbejder med søgemaskineoptimering i praksis og skaber værdi, der gør en forskel for sine kunder. Dagene er aldrig ens og du kommer til at arbejde med rigtig mange forskellige typer af spændende kunder. God og holdbar søgemaskineoptimering kræver efter vores vurdering kundeinddragelse, og derfor vil du som en del af dit arbejde også hurtigt blive introduceret for de kunder, som du får ansvar for.

 

Du kommer blandt andet til at arbejde med:

  • Data & analyse– Hvordan udarbejder man en kvalitativ og effektiv søgeords- og konkurrentanalyse.
  • Strategi & planlægning – Hvordan lægger man på baggrund af et godt datagrundlag en holdbar og for kunden værdifuld plan fra start til slut.
  • On-site SEO – optimering (Effektivisering og optimering af hjemmesider).
  • Off-site SEO – optimering (Værdifuld linkbuilding – Vær med til at bygge en helt ny link strategi)

Dig

Du har muligvis allerede leget lidt med søgemaskineoptimering, fordi det har din interesse, eller fordi du har et stort ønske om at specialisere dig indenfor området. Du kan lide at fordybe dig og eksekvere på baggrund af et godt datagrundlag, så du ved, at både muligheder og værdi er sikret med den plan, som du har lagt.

Du har mindre eller nogen erfaring i at arbejde med med CMS systemer som WordPress og er lærelysten, nysgerrig og god til at tage initiativ. Du kender selv værdien af en god stemning på arbejdspladsen, og derfor går du oftest i front, når den positive stemning skal skabes.

Om os

Vi er lidt nørdede og vi elsker at fordybe os og handle på baggrund af data. Det at finde frem til netop den lille detalje, som gør den store forskel, er det som motiverer os mest. Den gode holdånd og stemning er i fokus fra første sekund, man kommer ind på kontoret, og når vi inspirerer hinanden og løfter i fællesskab har vi det bedst.

Diversiteten i blandt de kunder og brancher som vi arbejder med er stor, alt fra Universal Music til Dansk Metrologisk Institut, og det er netop diversiteten, som vi mener er en af de ting, der gør vores arbejde hamrende spændende.

 

Vi tilbyder dig

  • Hands-on erfaring i at skabe for- og samarbejde med spændende kunder og bruge de digitale værktøjer optimalt.
  • En fleksibel arbejdsplads som er klar til at gå hele vejen for dig.
  • Gode karrieremuligheder.

Derfor – vil du med på en spændende digital rejse og være en del af et vinderhold, så skynd dig at sende os en kort motiveret ansøgning og dit CV.

 

Forventet opstart:                                            snarest

Ansøgning samt CV sendes til:                      kontakt@online-advisor.dk

Tag gerne fat I os hvis du har spørgsmål til jobbet. Du kan kontakte SEO Specialist og Indehaver, Johnny Møller,på telefon: +45 2070 1068 eller mail: jmo@online-advisor.dk