Fra 0 til mere end 3.500 målrettet besøgende per måned via organiske søgninger alene i Danmark i vores online butik taler for sig selv.  Online Advisor har ganske enkelt hjulpet os med markant flere kunder i forretningen indenfor vores kerneprodukter. Ønsker du en engageret og dedikeret online partner som både evner at levere resultater og fantastisk service, så kan jeg kun give Online Advisor mine varmeste anbefalinger. 

Martin Andersen

Stifter og ejer, Amladcykler

Kan cykler sælges via Google?

Da vi kom i snak med Amladcykler, havde virksomheden hidtil brugt rigtig mange penge på Google-annoncering og ønskede øget vækst i organiske søgninger (Gratis link fra Google). Det var starten til et godt og langt samarbejde, hvor Amladcykler i dag er gået fra 0 til 3500 potentielle kunder om måneden, gennem organiske søgninger.

Udover at SEO-optimere Amladcyklers oprindelige hjemmeside: www.amladcykler.dk, så er der sket rigtig meget udvikling for virksomheden de seneste 2,5 år, hvor vi har været tæt med på sidelinjen. På 2,5 år har vi hjulpet Amladcykler til:

  • at oprette brugervenlig webshops med god konverteringsevne (gennem WooCommerce)
  • at oprette nye lande-sider til det engelske og svenske marked på baggrund af landespecifikke SEO-analyser

For Martin (ejer) har det hurtigt betydet mange flere og relevante besøgende på alle landesiderne. I dag ligger Martin på side 1 på Google med samtlige af hans tilknyttede søgeord til den danske side og vi ser forsat vækst og grønne tal på hans engelske og svenske side.

Jeg var selv meget i tvivl hvilke produkter og kunder jeg skulle prioritere, men Online Advisor havde en fantastisk evne til at spore sig ind på hvor jeg gerne ville hen, og hjalp mig med at ramme rigtigt og dermed få inviteret kunderne ind i butikken.

Denise Conradi

Stifter og ejer, Conradi Design

Når struktur skaber effektivitet!

I samarbejdet med Conradi Design var vores opgave at oprette en struktureret, SEO-optimeret og brugervenlig hjemmeside med god konverteringsevne.

Denice Conradi (ejer) besidder en masse alsidige kompetencer, som vi havde til opgave at synliggøres for Google, på bedst mulig vis med de rette søgeord, på det rette sted og det rette tidspunkt.

Hjemmesiden blev bygget over specificerende kernekompetencer der var sorteret ud fra et solidt datagrundlag.

I dag får Denice mange relevante besøgende og størstedelen kommer fra organiske søgninger.

Vi har aldrig før haft henvendelser fra gæster der har fundet os på Google. I dag får vi mange online bookinger og besøgende der fortæller os at de har set vores hjemmeside. Vi er meget glade for den hjælp vi har fået. Online Advisor har hjulpet vores restaurant til mange flere besøgende og de har forstået hvor vi gerne vil hen og med en fantastisk service undervejs.

Hong Cheng

Stifter og ejer, Hong Cheng

51 pladser op på Google i løbet af bare 2 dage!

Da Restaurant Hong Cheng kontaktede os havde de en hjemmeside online, men oplevede ikke at få henvendelser gennem hjemmesiden.

Med et hurtigt klik opdagede vi, at restaurantens hjemmeside var så godt som ikke eksisterende. Den lå så langt gemt væk på Google at det ikke gjorde en forskel for restauranten om de havde den eller ej.

For en restaurant i en storby som København var det afgørende, at arbejde med en målrettet SEO-optimering til lokalmarkedet. En god placering på Google har afgørende betydning, da der i markedet er stor konkurrence og mulighed for at nå ud til mange potentielle kunder.

Mange restaurant-gangere googler i dag spisesteder før de vælger hvor de vil tage hen. Her er restaurantens placering på Google, hjemmesidens brugervenlighed og restaurantens online troværdighed (ratings, tidligere anbefalinger, billeder, sider hjemmesidens navn fremgår på) væsentlig i forhold til udvælgelse.

Da vi startede var hjemmesiden hverken indekseret på Google og opnåede 0 besøgende om måneden. Vi fik hurtigt oprettet en ny SEO- og mobil-optimeret hjemmeside med en god konverteringsevne. Efter bare en lille måned oplevede vi en tydelig forbedring:

  • Hjemmesiden blev så effektivt indekseret på Google, at de på bare 2 dage rykkede 51 pladser op på deres kernekompetence
  • En forbedring på 8,25% på de samlede søgeord på den første uge
  • De får nu 225 ugentlige besøgende 67,7% af alle besøgende kommer fra organisk søgning (Google)

Virksomheden har sidenhen haft ekstremt travlt, med mange besøgende og online-bookinger.

Skal vi kontakte dig?