Hvordan kan en iværksættervirksomhed bruge et tværfagligt vidensnetværk?

Det har vi givet vores bud på i en ny video, Vidensbyen i Lyngby-Taarbæk har udviklet, og som Johnny Møller, ejer og stifter af Online Advisor, har deltaget i. 

Vidensbyens fundament er baseret på et vidensnetværk, der flere gange årligt, deltager i debatten og udviklingen i Lyngby-Taarbæk. Vidensbyen er en sammensætning af syv forskellige netværk, der alle er med til at skabe sammen og hjælpe hinanden. Netværkene er specialiseret indenfor vidensdeling i: Byudvikling, entreprenør, grøn teknologi, international, kommunikation, mindre virksomheder og uddannelse. Vidensbyen er en sammensætning af private virksomheder, uddannelse- og forskningsinstitutioner, kommune og boligorganisationer, der indenfor sit felt bidrager til udviklingen. I videoen ovenfor, kan du høre mere om hvad vi som medlemmer får ud af at være med i et netværk som Lyngby-Taarbæk Vidensbyen og hvordan vi selv føler, at vi kan bidrage til en forsat udvikling i vores elskede lokalområde, Lyngby-Taarbæk. Det giver os, hos Online Advisor, en enorm værdi at høre til i et netværk, hvor innovation og nytænkning, er de vigtigste parametre for at udvikle.

Siden 2015 har vi deltaget det lokalforankret vidensnetværk i Lyngby-Taarbæk, Vidensbyen. Værdien af at deltage i sådan et netværk er fantastisk stor for en iværksættervirksomhed, fordi der er god mulighed for tværfaglig sparring med Kommune, Jobcenter, lokale uddannelsesinstitutioner og andre lokale mindre virksomheder. Der er utrolig mange ting som man som virksomhed skal forholde sig til og have styr på, omvendt er der også rigtig mange muligheder man som oftest ikke får øje på og netop det kan sådan et netværk være med til at hjælpe med. Netværket der primært handler om vidensdeling og en fælles kamp for vores dejlige lokalområde, kan være en fantastisk måde at opbygge nogle meget mere solide og langvarige relationer på. 

Udvikling og viden er kernen i vores forretning. Derfor er det for os optimalt at kunne engagere os i netværk hvor netop de ting er i fokus, og så er det blot et ekstra gode at vi samtidig får opbygget nogle gode professionelle relationer. Online Advisor er idag engageret i 2 af Vidensbyens netværk og det er henholdsvis netværket for små- og mellemstore virksomheder samt netværket for kommunikation. Begge områder er noget vi i hverdagen arbejder med og har en god erfaring med i rygsækken vi kan dele ud af.

Du kan se andre videoer og høre mere om de forskellige netværk, ved at klikke dig ind her.

Hvis du vil læse mere om Vidensbyen generelt kan du klikke her og finde flere informationer.