Om Online Advisor

Online Advisor er din nye digitale ven, som er klar til at hjælpe med jeres virksomheds synlighed på nettet…

Lidt kort om Online Advisor som blev startet med det formål at hjælpe andre iværksættere og virksomheder til succes online på de digitale medier.

Jeg har mange års erfaring inden for salg og marketing og har altid haft en stor passion for markedsføring.

Mange gange har jeg selv stået med overvejelsen om, hvor vi skal sætte ind i forhold til marketingsindsatser. Mulighederne for eksponering er uendelige, men med begrænset kendskab til de enkelte områder, kommer mange hurtig til at ligge sit hjerte i en andens hånd og håbe på et godt ROI. Her kan vi spille en stor rolle.

Mit ønske med Online Advisor er at være den hjælpende hånd, der hiver jeres virksomhed op til overfladen af det dybe digitale hav, således at virksomheden/produktet bliver synlig overfor den korrekte målgruppe.

Min tilgang til markedsføring er præget af min erfaring fra salg. Især tre ting vægter højt, når det kommer til mit ønske med virksomheden:

– Dedikeret kundeservice

– Prioritering af indsatser (ROI)

– Gennemsigtighed

Vi ønsker at være alternativet til de ofte meget eksklusive og dyre bureauer. Vi differentierer os ved at sikre vores kunder gennemsigtighed og dokumentation for effektivitet/resultat. 

Online Marketing er en mulighed for at gøre din forretning mere synlig over for de rigtige målgrupper, på de rette steder. Vi er klar til at vise jer vejen…