Hvem er vi?

Online Advisor er din digitale ven der er klar til at hjælpe til, når du vil sikre din virksomhed synlighed på nettet.

Med os får du ikke bare en leverandør, men en samarbejdspartner der tager fuldt ejerskab i at sikre dig og din virksomhed succes online.

En fortrolig og personlig kundeservice er i højsæde hos os. Vi motiveres dagligt af vores glade kunder, der bekræfter os i at vi skaber resultater der gør en forskel.  Vores erfaringer spænder bredt indenfor mange brancher, produkter, byer og lande og det er din garanti for, at du i os får en professionel samarbejdspartner med fundament og stor erfaring.

Hos os kommer du ikke til at opleve at skulle gå på kompromis med kvaliteten. Vi er et full-service hus som altid går all-in for at sikre vores kunder en mærkbar forskel i søgeresultaterne. Vores ydelse er meget taknemmelig, for det handler nemlig om at skabe forretning for vores kunder online – Og det gør vi!

"Fra 0 til mere end 3.500 målrettet besøgende per måned via organiske søgninger alene i Danmark i vores butik taler for sig selv"

Martin Andersen, Stifter og CEO, Amladcykler

"Mange flere bordbookinger og besøgende er noget der kan mærkes i vores restaurant."

Hong Cheng, Indehaver, Restaurant Hong Cheng

Dedikeret kundeservice

For os er den gode og fortrolige dialog med dig et must og en grundsten i vores eksistens.

Prioritering af indsatser

Vi hjælper dig til at prioritere de rigtige indsatser, så du opnår dine ønsker om udbytte af din digitale tilstedeværelse.

Gennemsigtighed

Vi sætter en stor ære i at altid levere lidt mere og vægter det højt at give dig kvalitet i din investering.

Hvordan skiller vi os ud fra mængden?

Vi har valgt at specialisere os i SEO (Søgemaskineoptimering) og E-commerce, da vi elsker data, forretningsudvikling og selv at have kontrollen over hvordan digital tilstedeværelse formes.

Hvert enkelt område eller værktøj indenfor SEO og digital marketing kræver meget opmærksomhed. En stor del af vores arbejde handler om løbende at uddanne os i værktøjerne og udvikle os gennem praktisk erfaring. Vi tror på at specialisere sig i det man er bedst til. Som kunde hos os, vil du ikke blive sat i en situation, hvor du skal vælge mellem en begrænset eller større indsats. Vi leverer komplette løsninger til vores kunder og det gør vi med stor succes i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere der ligeledes har specialiseret sig i netop deres felt, eksempelvis video-produktion.

Når vi igangsætter et samarbejde med dig, sætter vi os sammen og danner et overblik over dine forventninger og ønsker. Vi gør alt for at sikre at du ender op med en langsigtet løsning, der er skalerbar og giver dig god mulighed for at selv arbejde videre med i fremtiden.

Mød teamet

Mona Boisen Dahlquist

Mona Boisen Dahlquist

SEO Specialist

Mona er vores specialist i at sikre vores kunder en stærk og værdifuld tilstedeværelse på søgemaskinerne, indenfor kundens kernekompetencer. 
Mari Oline Rohr

Mari Oline Rohr

Content Manager

Mari er vores ekspert i den fængende storytelling. Hun fortæller den gode historie der skaber værdi for vores kunder. 
Johnny Møller

Johnny Møller

SEO Specialist & Indehaver

Johnny er manden der tog det første spadestik på baggrund af hans egen store interesse, nemlig Søgemaskineoptimering og forretningsudvikling. 

Kontakt os

Steen Blichers Vej 20, 2000 Frederiksberg
+45 2070 1068
Kontakt@online-advisor.dk

    Hold dig opdateret indenfor digital marketing, tilmeld dig vores nyhedsbrev

    * udfyld markerede felter