Hvem er vi?

Online Advisor er din fortrolige rådgiver i den digitale verden. Vi er til for at hjælpe dig med at skabe din digitale kunderejse, på baggrund af dig, din målgruppe og dine behov.

Team Online Advsior
“Det er vigtigt for os at have et tæt og transparent samarbejde. Det gælder både vores kunder, samarbejdspartnere og internt. Det mener vi skaber den bedste forudsætning for gode resultater på alle parametre”

Kompetencer

Vi hjælper dig med med at skabe en god digital kunderejse. Vi kan være med fra start til slut – alt efter dine behov. Det er netop dine behov, der er i højsædet hos os. Vi prioriterer at lytte til dig, lære dig at kende, og derfra sammen skabe den mest optimale strategi, der skal øge din virksomheds værdi på det ønskede område.

Bliv fundet - Online Advisor

Søgemaskiner

Søgemaskiner

Annoncering

Annoncering

Hjemmeside

Hjemmeside

email marketing - Online Advisor

E-mail marketing

E-mail marketing

Alle 4 elementer er væsentlige for at skabe hele den digitale kunderejse. Vi sørger for, at du bliver fundet ved relevante søgninger, som optimerer antallet af besøgende på din hjemmeside. Herfra kan vi sikre dig, at du bevare relevante besøgendes opmærksomhed, og leder dem hen til de sider, der giver bedst mening ift. dine strategier og ønsker. Afslutningen eller mellemlandingen på rejsen kan være en tilmeldelse til dit nyhedsbrev. Hertil hjælper vi dig med at skabe den mest optimale strategi, så du sikre dig, at modtagerne lander sikkert i din kurv.

Vi hjælper med at bringe smil frem

En del af vores DNA hos Online Advisor er at kunne hjælpe andre – især dem som har det sværest.
Derfor støtter vi de danske hospitalsklovnes store indsats med at bringe smil og glæde frem på børneafdelingerne på de danske hospitaler. Børnene er de sidste som fortjener en hård start på et forhåbentlig langt liv.

Vi kan på det varmeste anbefale andre også at støtte op om deres arbejde.

“Fra 0 til mere end 5.000 målrettede besøgende per måned via organiske søgninger alene i Danmark i vores online butik taler for sig selv. Online Advisor har ganske enkelt hjulpet os med markant flere kunder i forretningen”

– Martin Andersen, Ejer & Stifter af AMLADCYKLER.

“Vi har i den grad været tilfredse med samarbejdet med Online Advisor. Jeg har været tryg hele vejen igennem, har følt mig hørt og lyttet til – har fået en sparringspartner, som jeg har ledt længe efter.”

– Rikke Borup, Marketingchef CapaSystems.

”Man bliver mødt som menneske af teamet hos Online Advisor og oplever at de ligeledes invisterer i én”

- Eva Lilleør, Rådgiver og coach i stress og ledelse.

“Online skiller sig ud ved at du her får særlig god service, grundighed, og meget behagelig personkontakt.”

– Jeppe Birch, Director of Booking and Sales.

Udvalgte kundecases

Nonbye

 Læs mere her

CPH Music

Læs mere her

CapaSystems

Læs mere her

ELDAN RECYCLING

Læs mere her

G4S

Læs mere her

Petit Chateau

Læs mere her

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.