Hold dig opdateret
på vores blog

Vi holder os opdateret – så vi kan opdatere dig

Følg med på vores blog, hvor vi deler ud af gode råd, viden, digitale tilgange og meget mere.
Alt sammen, så du kan få mere ud af den digitale kunderejse.
Marketing trends 2024

Marketing trends 2024

2024 er et spændende år med masser af nye muligheder indenfor både AI, VR, Influencers og Social Media. Vi har samlet de trends der kan være med til at skabe en førende markedsstrategi. 

læs mere
Fremtiden med AI

Fremtiden med AI

Som en opsamling på vores indlæg, AI – Galt eller genialt, den 29. juni, vil vi her prøve og perspektivere lidt og kigge fremad og ind i potentialet med kunstig intelligens, hvis vi bruger det korrekt.

læs mere
AI – Galt eller Genialt?

AI – Galt eller Genialt?

Kunstig intelligens (AI) har på det seneste oplevet en bemærkelsesværdig udvikling og er blevet en afgørende faktor i vores moderne samfund. Fra chatbots til avanceret maskinlæring og automatisering har AI vist sig at være både forbløffende og kontroversielt. I dette blogindlæg vil vi udforske, om AI’s fremskridt er til det bedre eller værre for vores samfund.

læs mere
Er du klar til Google Analytics 4?

Er du klar til Google Analytics 4?

Har du hørt det? Google Analytics 4 erstatter vores bedste ven gennem lang tid, nemlig Universal Analytics. Hvorfor gør vi dig opmærksom nu? Ja, det er der en god grund til…

læs mere
Medieudvikling i 2021

Medieudvikling i 2021

Som sædvanlig udkom DR’s medieudviklingsrapport i sidste uge. I dette nyhedsbrev kan du læse de vigtigste pointer set med Ads-briller, hvis du ikke selv har tygget dig igennem den 67 siders lange rapport.

læs mere
Phrase match kommer på steroider

Phrase match kommer på steroider

Så er der nyheder til alle dem, som interesserer sig for Google Ads. Google har netop været ude og fintune sine match typer, så vi kan blive endnu mere målrettede med vores annoncer. Google vil nemlig sende broad match modifier på pension.

læs mere
Webinar – Julehjælp 2020

Webinar – Julehjælp 2020

Vi vil gerne være med til at gøre udsatte børns jul bedre. Derfor har vi opsat et webinar med formålet at indsamle donationer til Røde Kors’ Julehjælp 2020. Se webinaret her, og bliv skarpere til SEO & Google Ads.

læs mere

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.