Online Advisor – Et navn der forpligter!

 

Når digital marketing bliver taget ned på et niveau, hvor alle let kan forstå, hvilken værdi de forskellige indsatser kan give…

 

Hos Online Advisor ønsker vi at være kundens betroet samarbejdspartner indenfor online marketing. Det forpligter os som virksomhed til at efterkomme kundens tillid, og derfor er vores 3 grundværdier ansvarlighed, ydmyghed og ikke mindst troværdighed.

Vi prioriterer den gode og dedikeret kundeservice. Det er vigtigt for os at have kunden med indover, hvilke indsatser vi foretager og hvilken værdi de giver.

Kunden er eksperten indenfor sine kernekompetencer og det respekterer vi hos Online Advisor. Derfor sørger vi for at inddrage kunden i udviklingsfasen således, at de er med til at skabe de nye rammer.

Vi har erfaret, at mange kunder føler sig overset, når de ønsker at gå online, og skabe sig en god digital tilstedeværelse. Man kan let blive forvirret, når man ønsker at sikre sig en digital tilstedeværelse, fordi mulighederne for indsatser er mange. Vi har valgt, at specialisere os i at arbejde med Google’s algoritmer, og de faktorer som er afgørende for, at man som virksomhed får en stærk tilstedeværelse på søgemaskinerne.

Online Advisor

 

Hvad er det, vi gør anderledes?

 

 

Vi har benene på jorden, og har særlig god evne til at sætte os ind i og forstå kundens forretning. Det er vigtigt i et dedikeret samarbejde, at man forstår hinanden, så begge parter opnår et værdifuldt udbytte ved at skabe i fællesskab.

Online Marketing er for os en helt ny mulighed for at flytte grænser, og arbejde med alle de data, som findes derude. Vi syntes, det er fantastisk at være med til at løfte vores kunders forretning og vi drives af at skabe mærkbare resultater.

Skal vi tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig med at øge din online forretning? Så tag endelig fat i os, og lad os drøfte dine muligheder for succes online…