Online Advisor har bygget og sponsoreret en helt ny hjemmeside til Det Store Julemandsløb i Kongens Lyngby

Hos Online Advisor har vi et stort ønske om at støtte den gode sag hvor vi kan og særlig med det vi gør aller bedst: Online synlighed og markedsføring.

I forlængelse af dette har vi designet og udviklet en helt ny hjemmeside til velgørenhedsløbet: Det store Store Julemandsløb i Kongens Lyngby. Løbet har i samme forbindelse fået designet et helt nyt logo.

Resultatet kan du ser her.

Det Store Julemandsløb er et non-profit velgørenhedsløb, som afholdes en gang årligt og som er arrangeret af frivillige fra Dyrehaven Rotary Klub.
Overskuddet går til at hjælpe udsatte børn og unge der hvor der er mest brug for det – dette år med fokus på tandbehandling af børn i Filippinerne.

Målet var først at fremmest at udvikle en ny sikker og fuld responsiv hjemmeside. Der var ligeledes et ønske om at få finpudset det visuelle udtryk på hjemmesiden. Hjemmesiden skulle overordnet præsentere løbet som en sjov og spændende aktivitet for alle familier.

Da projektet er 100% frivilligt drevet er samarbejdet med sponsorene særlig vigtigt.
Online Advisor har skabt en hjemmeside som fungerer for både sponsorer og løbsdeltagere. Det er ligeledes blevet nemt at donere penge til projektet og blive sponsor direkte fra hjemmesiden.

Har du også en hjertesag du brænder for men mangler ressourcerne til at udføre nogle af de tiltag, der skal til at få at opnå jeres mål? Så hører vi meget gerne fra dig.

Vi elsker at gøre en forskel for dem, der gør en forskel for andre mennesker, derfor står det os meget nært at støtte humanitære projekter og tiltag som dette.

Send os en mail og skriv lidt om hvem I er, hvilket projekt I arbejder med og hvad I ønsker at få ud af samarbejdet. Vi glæder os til at høre fra jer.

Kontakt os

Steen Blichers Vej 20, 2000 Frederiksberg

+45 2070 1068

Kontakt@online-advisor.dk

Hold dig opdateret indenfor digital marketing, tilmeld dig vores nyhedsbrev

* udfyld markerede felter