Teamet bag Online Advisor

Online Advisor er din digitale ven der er klar til at hjælpe til, når du vil sikre din virksomhed synlighed på nettet.

Hvem er vi?

Med os får du ikke bare en leverandør, men en samarbejdspartner der tager fuldt ejerskab i at sikre dig og din virksomhed succes online.

Online Advisor arbejder altid med individuelle, skræddersyede løsninger, som passer til den enkelte kundes behov – hos os findes begrebet ’standardløsninger’ ikke!
Vi sætter os grundigt ind i vores kunders behov og tager ikke kun udgangspunkt i den enkelte virksomhed, men også i markedet og konkurrencesituationen. Vi er til for dig, og en fortrolig og personlig kundeservice er i højsæde hos os. Vi motiveres dagligt af vores glade kunder, der bekræfter os i, at vi skaber resultater, som gør en forskel. Vores erfaringer spænder bredt indenfor mange brancher, produkter, byer og lande, og det er din garanti for, at du i os får en professionel samarbejdspartner med fundament og stor erfaring.
Hos os kommer du ikke til at opleve at skulle gå med kompromis med kvaliteten. Vi er et full-service hus som altid går all-in for at sikre vores kunder en mærkbar forskel i søgeresultaterne. Vores ydelse er meget taknemmeligt, for det handler nemlig om at skabe forretning for vores kunder online – og det gør vi!

Teamet

Johnny Møller

Partner & Adm. Direktør

jmo@online-advisor.dk
20 70 10 68

André Dommer

Ole Østergaard

Silje Buch Larsen

Frederikke Lerche

Benjamin Christensen

Sebastian Huber

Funda Yildirim

Jesper Hyldig

Matthias Fuglsang

Asger Jon Frounberg

Hvordan skiller vi os ud fra mængden?

Vi har valgt at specialisere os i SEO (Søgemaskineoptimering) og E-commerce, da vi elsker data, forretningsudvikling og selv at have kontrollen over hvordan digital tilstedeværelse formes.

Hvert enkelt område eller værktøj indenfor SEO og digital marketing kræver meget opmærksomhed. En stor del af vores arbejde handler om løbende at uddanne os i værktøjerne og udvikle os gennem praktisk erfaring. Vi tror på at specialisere sig i det man er bedst til. Som kunde hos os, vil du ikke blive sat i en situation, hvor du skal vælge mellem en begrænset eller større indsats. Vi leverer komplette løsninger til vores kunder og det gør vi med stor succes i samarbejde med dygtige samarbejdspartnere der ligeledes har specialiseret sig i netop deres felt, eksempelvis video-produktion.

Når vi igangsætter et samarbejde med dig, sætter vi os sammen og danner et overblik over dine forventninger og ønsker. Vi gør alt for at sikre at du ender op med en langsigtet løsning, der er skalerbar og giver dig god mulighed for at selv arbejde videre med i fremtiden.

Dedikeret kundeservice

For os er den gode og fortrolige dialog med dig et must og en grundsten i vores eksistens.

Prioritering af indsatser

Vi hjælper dig til at prioritere de rigtige indsatser, så du opnår dine ønsker om udbytte af din digitale tilstedeværelse.

Gennemsigtighed

Vi sætter en stor ære i at altid levere lidt mere og vægter det højt at give dig kvalitet i din investering.