Søgemaskine­optimering

De rette ord – det rette sted – på det rette tidspunkt

Søgemaskineoptimering er et værktøj der kan give utrolig stor og hurtig ROI. Vi har specialiseret os i at skrue på de rigtige knapper, skrive de fængende tekster og planlægge de nødvendige tiltag for at sikre din forretning en stor kundeportefølje. Det er vores klare anbefaling, at det grundlæggende sted at sætte ind er SEO, således at det bliver lettere for dine kunder at finde din virksomhed og produkter via Google. Når denne del er på plads, åbner sig en verden af muligheder for at nå endnu bredere ud, til et overvældende stort publikum af potentielle nye kunder for jeres forretning.

Hvorfor søgemaskine­optimering

Det fantastiske ved søgemaskinerne er at de bruges til behovsafdækning. Når folk har et behov for netop din kernekompetence, er det vigtigt at du kommer frem. Det er svært at finde noget andet medie hvor du kan ramme så tæt på din perfekte målgruppe.
På samme måde som søgemaskinerne krediterer den gode og relevante hjemmeside, så miskrediterer de den misligholdte og virus spredende hjemmeside.
Størstedelen af alle mennesker bruger søgemaskinerne minimum én gang dagligt.
”Med Online Advisor har vi virkelig fundet os en samarbejdspartner som mere end forpligter sig til at skabe resultater og værdi for sine kunder. Til trods for at vores produkter fortsat er lidt nichepræget, så har OA alligevel hjulpet os til mere end 3.000 månedlige besøgende på vores online butik via søgemaskinerne på vores danske marked som også er det primære for os. Grundet målretningen som OA har hjulpet os med, er en stor del af de månedlige besøgende også meget potentielle kunder, og derfor oplever vi også en god konvertering i de besøg som vi får via søgemaskinerne.

Det er også grunden til at vi gennem mange år udviklet vores samarbejde med OA som senest har hjulpet os med at komme godt i gang på to nye markeder for os nemlig Sverige og England, og det med stor succes. Vi kan kun give OA vores varmeste anbefalinger.”

Martin Andersen, ejer og stifter af Amladcykler.

Læs flere kundeudtalelser →

Relevans

Relevans er det vi arbejder ud efter, da vi ved at søgemaskinernes algoritmer måler i netop dette, for at sikre deres brugere får den optimale brugeroplevelse. Vi har specialiseret os i at tænke relevans hele vejen fra når vi udvælger din optimale målgruppe, til den sidste CTA (Call To Action) som dine besøgende typisk møder på din kontaktside. Med udgangspunkt i relevans har vi specialiseret os i, at finde frem til dine kernekompetencer og sørge for at de bliver vist der hvor efterspørgslen er.

Data

Data er det der gør, at vi hele tiden kan observere dine kunders købsmønstre og anvende dem proaktivt i vores indsatser. Det taknemmelige ved at arbejde med søgemaskinerne er, at alt kan dokumenteres og derfor er du som kunde altid sikret fuld indsigt. Vi ligger en ære i at konvertere de mange data til en sprog som også du forstår og kan bruge i forhold til din forretningsudvikling.

Det rette søgeord

Grundstammen i enhver SEO-eksperts arbejde er søgeordsanalysen. En god og grundig analyse af udbud og efterspørgsel kan gøre forskellen, som kan give jer gode resultater på søgemaskinerne. Det handler om at finde frem til netop det ord som bedst beskriver jeres kernekompetencer og gør det muligt at komme helt til tops. Når vi igangsætter en søgemaskineoptimering, er du altid sikret en kvalitativ og valid analyse af dine markedsmuligheder. På den måde bliver du sikret i hvor du bedst opnår en god og værdifuld synlighed.

Vær foran dine konkurrenter

Det har altid handlet om at gøre det bedre og tænke smartere end dine konkurrenter. Det er ikke altid let især ikke hvis konkurrenten er af en større størrelse. Derfor udarbejder vi i vores indledende analysearbejde altid en grundig konkurrentanalyse, der skal hjælpe os med at udspecificere de steder hvor der er gode muligheder.

Mød vores kunder →

International SEO

Få startet nye markeder op på den rigtige måde og med en stærk lokal tilstedeværelse på internationale markeder. Dækker din virksomhed flere markeder, så giver en professionel søgemaskine-optimeringsstrategi gode muligheder for at opnå en god synergi mellem de forskellige lande og opnå en stærk tilstedeværelse på de lokale søgemaskiner. Vi har stor erfaring i at hjælpe internationale virksomheder med optimere deres tilstedeværelse på de nationale søgemaskiner.

Lokal SEO

Mange virksomheder servicerer primært i deres lokalområde. Har du eksempelvis en butik en restaurant, eller en lokal byggevirksomhed så er det ekstra vigtigt at du er let at finde når der søges lokalt efter dine kernekompetencer. 43% af alle søgninger på Google er lokale søgninger hvor søgeordet indeholder et by- eller områdenavn. Med Online Advisor får du en erfaren og professionel samarbejdspartner som kan hjælpe dig med at skabe en god lokal tilstedeværelse.

E-Commerce SEO

Få en optimeret webshop som både generer relevante leads via søgemaskinerne, på samme tid med at den konverterer de besøgende gæster til kunder.

Mange års erfaring i at arbejde med at sikre stærke resultater på søgemaskinerne for webshops kommer dig til gode. Vi hjælper dig til at sikre din online butik en stærk tilstedeværelse på søgemaskinerne der giver mere forretning til din butik.

”Som restauratør i København kæmper man hele tiden med meget stor konkurrence blandt de mange alternativer, og derfor er det hele tiden vigtigt at tænke lidt ud af boksen. Men gør man det rigtigt, er mulighederne virkelig . Vi havde ikke tidligere prioriteret den digitale tilstedeværelse og havde så godt som ingen forretning online, da mange af vores kunder var stamkunder gennem mange år. Men i forbindelse med at vi istandsatte vores restauration besluttede vi os for at hvis vi skulle overleve fremadrettet, så var det livsnødvendigt at få etableret os en god tilstedeværelse på de digitale medier. Tidligere havde vi prioriteret lokal annoncering i avisen, men det har altid været svært for os at se det egentlige udbytte af vores udgift samtidig med at vi viste vi ramte meget bredt. Derfor valgte vi at indlede et samarbejde med OA, som hjalp med fra bunden af at få valgt rigtigt og etablere en stærk tilstedeværelse på søgemaskinerne især lokalt, hvor mange af vores kunder typisk findes. Samarbejdet med OA har ført til en markant vækst i antallet af bookninger i vores restaurant og derudover er vores selskabslokaler pludselig blevet en vigtig del af vores forretning og fuldt udlejet de næste 6 måneder frem.”

Hong Cheng, ejer af restaurant Hong Cheng.

Læs flere kundeudtalelser →

Få testet SEO tilstanden på din hjemmeside

Indtast din hjemmesideadresse her, og så kører vi en komplet SEO test af din side, og fremsender dig indenfor 1. time en komplet statusrapport.