Læs her hvordan søgemaskineoptimering gjorde en forskel for vores kunde, Martin…

Andersen & Meldgaard cykler er en af Danmarks største producenter og leverandører af ladcykler, som holder til på Frederiksberg og har flere afdelinger rundt om i landet.

 

Virksomheden stod med en udfordring, som vi alle kender til. Deres kerneprodukter var nærmest ikke tilstede på Google eller var placeret på side 3-4, mens deres konkurrenter lå på side 1. Det betød i praksis, at de ingen gæster/leads fik på deres hjemmeside fra Google søgninger, selvom efterspørgslen var stor. Alene i Danmark er der omk. 2.900 mennesker, som månedligt søger målrettet efter: ladcykel.

 

SEO

“ Et hurtigt, professionelt, ærligt og omkostningseffektivt samarbejde betyder meget for mig ved valg af leverandør.” 

Martin Andersen, Andersen & Meldgaard Cykler

 

 

 

Vi hjalp Martin med at udarbejde en målrettet SEO strategi og forslag til struktur, baseret på en dybdegående søgeordsanalyse. Sidenhen gik vi igang I praksis med at få opdateret alle tekster på: amladcykler.dk og få skruet på de rigtige SEO knapper, så vi kunne opnå en stærk effekt og succes på Google.

 

SEO

“ Online Advisor er professionelle, direkte og hjælpsomme personer (også udenfor alm. arbejdstid). Passer godt til mindre og mellemstore virksomheder!”

Martin Andersen, Andersen & Meldgaard Cykler

 

 

 

 

 

3 måneder efter igangsætning kan vi nu I fællesskab konkludere, at Andersen & Meldgaard på alle sine 5 kerneområder er placeret i toppen af side 1 på Google og gennemsnitlig har 2.000 – 2.250 gæster/leads per måned fra Google, hvilket har givet virksomheden et øget salg, også i normale down-perioder.

 

SEO

“ Via øget hjemmeside eksponering samt forbedret hjemmeside opbygning inkl. tekst  har vi opnået en bedre omkostningseffektivitet samt øget salg.” 

Martin Andersen, Andersen & Meldgaard Cykler

 

 

 

 

Læs mere om Andersen & Meldgaard Cykler ApS