Velkommen til Sebastian! 

Vi er så heldige, at vi har fået en ny spiller med på holdet. Hans navn er Sebastian, og han er en humørspreder, som vi allerede nu kan mærke er blevet en stor del af teamet!
For at give dig et godt indblik i, hvem Sebastian er, har han skrevet lidt om sig selv her.

“Hej, jeg hedder Sebastian, og er SEO Manager hos Online Advisor.
Mit arbejder er at sørge for, at dine hjemmesider er til at finde, når der bliver søgt på Google.

Jeg har en uddannelsesmæssig baggrund som Cand.Ling.Merc. med marketing, strategi og tysk sprog og kultur som fokus og har erfaring fra både den strategiske branding og den mere taktiske søgeordsoptimering og content creation.

For mig handler marketing om at skabe kendskab, og ikke mindst at bibeholde kendskab, og det er der, mine kompetencer indenfor branding og søgemaskineoptimeret content kommer i spil. Jeg brænder for at fortælle den gode historie, og at gøre det på den mest engagerende måde som overhovedet muligt. Dertil kommer, at jeg elsker at sidde med de tekniske detaljer og forbedringer og på den måde kombinere det logiske med det magiske for den bedste oplevelse.

Som nyt medlem af Online Advisor i 2020 vil jeg glæde mig til at møde alle jer, og snakke om, hvordan jeres content og hjemmesider kan blive top of mind hos jeres kunder, klienter, brugere og gæster.”