Sæt X i kalenderen d. 31/3!

Med 2 år undervejs er det nu med meget stor glæde, at vi endelig kan invitere dig på åbent hus arrangement hos Online Advisor 🙌🏼  Vi har lagt mange kræfter i at forberede en rigtig spændende eftermiddag til dig, og vi håber, at du har lyst til at komme og være med til at tage hul på vores 1. gå hjem møde i 2022 – Vidensvulkanen.
Arrangementet er gratis og kræver en tilmelding, da der er begrænsede pladser. Arrangementet vil finde sted på vores kontor på Østbanegade 103, København Ø.

Månedens tema 💬

Bliv klogere på Data Science – i et B2B perspektiv

Social Media strategi med fokus på Kina

Tilmeld dig herunder ⬇️

Program for dagen

Vi har gjort vores bedste for at strikke et program sammen, hvor der både er tid til hinanden samt ny viden.
Vi byder på tapas, interessante indslag, og så mangler vi bare dig 
👆

?

14.45 - 15.00:

Ankomst.

 

?

15.00 - 15.15:

Velkomst og tapas.

 

 

?

15.15 - 15.50:

Bliv klogere på Data Science – i et B2B perspektiv

Data Science er blevet et essentielt værktøj i store dele af verden, men hvorfor er det, at mange danske virksomheder stadig tøver med at trykke på aftrækkeren? Vi har inviteret Annemette fra Borkaki til at afmystificere brugen af Data Science og fortælle om, hvorfor Data Science lige præcis er så smart – og hvor lidt der egentlig skal til, før man kan komme i gang.
?

15.50 - 16.00:

Spørgsmål.

?

16.00 - 16.20:

Kort pause og netværk.

?

16.20 - 16.50:

Social Media strategi med fokus på Kina

Dernæst krydder vi dagen med et spændende erhvervsindlæg, hvor presse- og kommunikationschef fra Badminton Danmark, Jonas Kildegaard, tager ordet. Jonas giver os et lille indblik i Badminton Danmarks strategiske satsning med markedsføring og branding af forbundet og de danske værdier i Asien, primært Kina. Sociale medier og Kina kan for mange godt virke som to ting, der på ingen måde hænger sammen – så hvordan er Badminton Danmark gået til opgaven, og hvad er deres erfaringer med sociale medier som TikTok, Weibo, Bilibili og Redhook?
Bliv klogere på Badminton Danmarks rejse, og hvordan tilgangen på sociale medier er anderledes i Østen.
?

16.50 - 17.00:

Afrunding og tak for i dag.

Arrangementet vil finde sted på vores kontor