Case: Ads til Abcon

GOOGLE ADS

ABCON

ABCON er stiftet i år 2000 af Jørgen P. Beyer. Virksomheder producerer og sælger tilsætningsstoffer af høj kvalitet til smøreolier, som forbedrer motorernes og maskinernes ydelse.

 

Udfordring:

ABCON sælger produkter, der skaber løsninger og reducere omkostninger på internationalt basis indenfor Marine Industrien. Abcon ønskede at markedsfører sig på de engelsktalende markeder såsom; England, Irland, USA, Canada, Australien samt New Zealand. De havde førhen ingen Google Annonceringer.
 

Løsning:

For at hjælpe ABCON med at målrette deres markedsføring til de ovenstående engelsk talende lande. Er der blevet oprettet en kampagne, der specifikt har England, Irland, USA, Canada, Australien samt New Zealand som lokation. Derefter er kampagnen sat op således, at det er engelsk talende brugere annoncerne vil målrette sig efter. Kampagnen med engelsk sprog og flere geografier er yderligere blevet specificeret til de brugere ABCON finder relevant at målrette sine annoncer efter.

Resultat:

På bare 30 dage har kampagnen formået at få 548 kliks og 361.000 eksponeringer. Ligeledes har kampagnen formået af at vise adfærden af målgrupperne såsom; Hvilke søgeord der bliver søgt på, hvilken tid på dagen, hvordan kampagnen performer i forhold til konkurrencen på markedet og meget mere.

Funda Yildirim

Funda Yildirim

Har du også brug for hjælp til Google Ads, så kontakt Funda.

Abcon kundecase  +45 91 52 10 68

Abcon kundecase  fy@online-advisor.dk

Abcon kundecase   Funda Yildirim

Kliks i første måned

eksponeringer på kun 30 dage

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.