Case: SEO & Ecommerce

SEO & ECOMMERCE OPTIMERING

AMLADCYKLER – Fra butik til webshop

AMLADCYKLER har gennem de sidste 5 år udviklet sig til at blive en af nordens største producenter og leverandører af ladcykler. Vi har siden 2015 haft et tæt og fortroligt samarbejde med AMLADCYKLER. Vi startede med at sikre, at alle virksomhedens produkter lå i top 5 ved søgninger på Google. Sidenhen udviklede og igangsatte vi et helt nyt Ecommerce miljø, som har sikret en høj og øget omsætning på nu 4 markeder.

 

Udfordring:

Da vi kom i snak med AMLADCYKLER, havde virksomheden hidtil brugt rigtig mange penge på Google-annoncering samt mere traditionel annoncering via Den Blå Avis og De Gule Sider. Derfor ønskede kunden sig en øget vækst i deres organiske trafik, da de ikke havde oplevet så stor kvalitet i deres annonceringstrafik til hjemmesiden.

Målet var klart fra starten – AMLADCYKLER ønskede sig at øge trafikken på deres hjemmeside med relevante kunder, så omsætningen kunne stige.

AMLADCYKLER var vant til, at alt salget foregik via deres fysiske butikker over hele landet, men også meget bevidst om, at fremtiden i højere grad vil blive præget af mere online handel.

 

Løsning:

Samarbejdet startede tilbage i 2015 med en grundig omgang søgemaskineoptimering af AMLADCYKLERS oprindelige og meget enkle WordPress hjemmeside. Vi tog fat i både On-site og Off-site delen, og lagde en overordnet strategi for, hvordan kunden kunne gøre af eksempelvis sine sociale medier og store leverandørnetværk til at sikre god kvalitets link-building.

Allerede efter de første 3 måneder kunne vi konstatere, at de på deres 5 primære søgeord/ladcykeltyper lå i top 3 på Google.

Derfor besluttede kunden i tæt fællesskab med os at igangsætte planlægningen og udviklingen af deres første web-shop i Danmark tilbage i 2016. Shoppen blev udviklet i WooCommerce ,så den var let at arbejde med kunden og let kunne integreres med eksterne løsninger, som eksempelvis fragtbrev og økonomisystemet.

Da AMLADCYKLER ret hurtigt oplevede, at salget via deres nye webshop var meget større end forventet, og de ikke kun havde kunder i Danmark. Der var også en del kunder i Sverige, England og Norge. Derfor gik vi i slutningen af 2017 igang med at bygge 3 nye SEO optimeret webshops – ét til til hvert marked. På den måde kunne vi hjælpe kunden med ikke kun at have en stærk tilstedeværelse i Danmark, men på hvert enkelt marked indenfor deres primære produkter.

Søren Jensen

Har du brug for hjælp til SEO på din hjemmeside, så kontakt Søren.

Søren Jensen   31 44 51 52

Søren Jensen   sj@online-advisor.dk

Resultat:

Vores samarbejde gennem 5 år, har også været et samarbejde i en tid hvor digitaliseringen har haft utrolig meget fart på. Derfor har vi gennem vores lange samarbejde oplevet nogle fantastiske resultater sammen, som sidenhen har gjort, at vi i fællesskab har kunnet udvikle vores samarbejde til nu flere markeder. Vi startede tilbage i 2015 med at sikre, at AMLADCYKLERi top 3, når der blev søgt på eksempelvis ‘el Ladcykel’. Dernæst kom kundens første webshop live og det var for alvor et stort vendepunkt for virksomheden, som allerede i sit første år med online handel havde en to cifret omsætning. Idag har kunden mere end 15.000 besøg på deres webshops i norden per måned hvor størstedelen kommer fra de organiske søgninger. Derudover beskæftiger virksomheden idag +30 medarbejdere og har fået sin første Gazelle. Læs også historien herunder fra Dansk Industri omkring hele den rejse vi har været på sammen med AMLADCYKLER. Læs mere her! 

%

af alle søgeord i top 3 ved søgninger på Google

nye markeder: England, Sverige og Norge

%

fald i shoppens afvisningsprocent

Gør din leverandør til din kollega

Læs artiklen fra Dansk Industri omkring vores unikke samarbejde med AMLADCYKLER og kom med på hele rejsen fra start til slut.

“Fra 0 til mere end 5.000 målrettede besøgende per måned via organiske søgninger alene i Danmark i vores online butik taler for sig selv. Online Advisor har ganske enkelt hjulpet os med markant flere kunder i forretningen indenfor vores kerneprodukter. Ønsker du en engageret og dedikeret online partner som både evner at levere resultater og fantastisk service, så kan jeg kun give Online Advisor mine varmeste anbefalinger.”
Martin Andersen - Amladcykler
– Martin Andersen, 
Ejer & Stifter.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.