Case: Ny hjemmeside til CapaSystems

HJEMMESIDE OPTIMERING

CapaSystems

CapaSystems er en dansk softwarevirksomhed, som vi har haft et godt samarbejde med siden 2017. I første omgang har vi hjulpet CapaSystems med SEO optimering, og efterfølgende med en ny, mere brugevenlig hjemmeside. Læs her om vores tilgang til at optimere CapaSystems hjemmeside.

 

Udfordring:

Vi har siden vores samarbejdet start, anbefalet CapaSystems at skifte til en WordPress hjemmeside, da det er langt mere brugervenligt, end det CMS system virksomheden brugte på daværende tidspunkt. Dette blev aktuelt, da CapaSystems udtrykte et ønske om at øge brugervenligheden i både arbejdet bag og brugen af hjemmesiden – hhv. backend og frontend.
 

Løsning:

Efter et godt og tæt samarbejde omkring SEO-optimering af CapaSystems daværende hjemmeside, opstartede vi endnu et projekt. Denne gang handlede det om at skabe en mere brugervenlig hjemmeside – både i arbejdet med og oplevelsen af siden.

Vi startede med en grundig dialog med CapaSystems omkring deres ønsker og behov. Herfra gik vi i gang med at bygge den nye hjemmeside op i WordPress med Divi-temaet – som vi ofte vil anbefale grundet brugervenligheden og SEO-elementerne. Foruden et opdateret design, har vi haft fokus på at øge antallet af relevante leads ved at lave tydeligere CTA’er. Det ses eksempelvis ved, at der på hver side findes en kontakformular, så besøgende til enhver tid kan kontakte CapaSystems.

I arbejdet med CapaSystems hjemmeside har vi fungeret som projektleder, talte med virksomhedens IT-afdelingen og eksterne samarbejdspartnere omkring tingene, så CapaSystems kunne koncentrere sig de opgaver, som de havde i forbindelse med forløbet. Vi har bl.a.  sat søgeord ind på siderne, lavet redirections og udtænkt de tekniske dele inden for området.

Silje Buch Larsen

Har du også brug for hjælp til grafikken eller din hjemmeside, så kontakt Silje.

Silje Buch  +45 31 44 12 10

Silje Buch   sb@online-advisor.dk

Silje Buch   Silje Buch Larsen

Resultat:

Vi har skabt en ny, optimeret hjemmeside. Foruden at øge trafikken og antallet af relevante leads til virksomheden, har den nye hjemmeside optimeret CapaSystems arbejde med hjemmesiden. De har sparet en del manuelt arbejde, da deres nye tema i WordPress, Divi, er langt lettere at administere.

 

Ny optimeret hjemmeside

Fokus på at øge trafik og relevante leads

CapaSystems har nu selv adgang til design og kan administere det

Et imponerende stykke arbejde, da Online Advisor evnede at fange alle de ønsker, der blev kastet på bordet undervejs i vores dialog

CapaSystems - Kundecase

– Rikke Borup, Marketingchef.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.