Case: SEO optimering i IT branchen

SEO 

CapaSystems

CapaSystems er en dansk softwarevirksomhed, som vi har haft et godt samarbejde med gennem mange år. Vi har hjulpet CapaSystems med SEO på deres markeder i England, Tyskland og Danmark. Sidenhen har vi også hjulpet med at udvikle og designe helt nye og brugervenlige hjemmesider. Læs her om vores hvordan vi har sikret CapaSystems bedre resultater på søgemaskinerne via SEO.

Udfordring:

CapaSystems stod med et ønske om at søgeordsoptimere deres hjemmeside, som på daværende tidspunkt var et enkelt domæne med 3 sprog integreret. Det var sporadiske søgeord implementeret på enkelte, udvalgte sider – som ikke havde den store effekt på trafikken på hjemmesiden.

Løsning:

Det første vi gjorde var at splitte det eksisterende domæne ud på tre domæner – en dk, com og de. Det var en større proces, men for at få bedst muligt ud af SEO på de enkelte domæner, var det den vigtigste opgave.

Hertil lavede vi søgeordsanalyse på tre sprog, hvorfra vi sammen med CapaSystems skabte en menustruktur og navngav sider. Igennem hele processen har vi sørget for at holde CapaSystems orienteret, og vi tilpassede elementer med udgangspunkt i CapaSystems’ erfaringer/ekspertise omkring deres produkter og arbejdsfelt.

Resultat:

Vi har i første omgang fået ryddet op og optimeret, så CapaSystems i dag har en hjemmeside med en høj SEO-værdi. Det har betydet en væsentlig højere trafik på CapaSystems hjemmeside, og flere henvendelser fra kunder.

 

Søren Jensen

Har du brug for hjælp til SEO på din hjemmeside, så kontakt Søren.

Søren Jensen   31 44 51 52

Søren Jensen   sj@online-advisor.dk

%

Unikke besøg på hjemmesiden

%

Fald i afvisningsprocent

%

Antal flere konverteringer

“Vi har i den grad været tilfredse med samarbejdet med Online Advisor. Jeg har været tryg hele vejen igennem, har følt mig hørt og lyttet til – har fået en sparringspartner, som jeg har ledt længe efter. Og fortsætter bestemt gerne med Online Advisor som en del af mit professionelle netværk med henblik på fortsat at udvikle vores sites i den rigtige retning og være med på beatet omkring profilering af vores virksomhed rent online-mæssigt. At jeg så ovenikøbet kan ringe til Online Advisor, når der er noget teknik, der driller i backenden, er blot et fantastisk add on…”

CapaSystems - Kundecase
– Rikke Borup, 
Marketingchef.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.