Case: SEO i musikbranchen

SEO OPTIMERING

CPH Music

CPH Music er det kommercielle ben af Universal Music som håndterer alt kontakt til virksomheder og festivaler mv. som ønsker at booke kunstnere ind til deres arrangementer eller koncerter. Universal repræsenterer de største musikere på den danske scene som eksempelvis Lukas Graham, Rasmus Seebach, Christopher, Carpark North, Joey Moe og mange flere.

 

Udfordring:

Universal havde et stort ønske at styrke sin digitale tilstedeværelse på søgemaskinerne, og få øget brandkendskabet til deres kommercielle ben, CPH Music. Universal ønskede ligeledes at sikre at det i højere grad var virksomheder som besøgte booking sitet, cphmusic.dk, så kunden fik bedre muligheder for at arbejde med sine leads.
 

Løsning:

Universal ønskede at få målrettet sine budskaber og målretningen på søgemaskinerne. Gennem et godt proaktivt samarbejde har vi øget kundens positionering indenfor deres artister, hvilket var et stort ønske fra deres side, for at understøtte deres arbejde med den enkelte artist.

Før oplevede CPH Music at de i forbindelse med søgninger på deres artister ikke selv var synlige på søgemaskinerne. Det er nu ændret markant, og vi kan konstatere at kunden ligger i top 5 med mange af deres kunstnere på søgemaskinerne.

Søren Jensen

Har du brug for hjælp til SEO på din hjemmeside, så kontakt Søren.

Søren Jensen   31 44 51 52

Søren Jensen   sj@online-advisor.dk

Resultat:

I dag får CPH Music mere end 4.000 månedlige målrettede besøg via de organiske søgninger alene i Danmark. SEO-optimeringen af kundens hjemmeside har betydet, at de organiske besøg er blevet den største trafikkanal. Derudover kan vi konkludere, at trafikken fra de organiske søgninger har den laveste afvisningsgrad og højeste konverteringsrate.

CPH Music får ikke bare flere besøg til deres hjemmeside, men også langt flere relevante og værdifulde besøg. Set i forhold til da vi startede vores samarbejde, betyder det med andre ord, at vi har øget deres besøg på hjemmesiden via de organiske søgninger med 438,04%.

Derudover har Universal med den målrettet indsats på SEO oplevet at deres konverteringer (antal af B2B kundeleads) er steget markant og i dag er konverteringsraten på deres organiske trafik 12.3%.

 

Over 375% flere besøg via organiske søgninger per måned i Danmark

%

Unikke besøgende per måned i Danmark (førstegangs besøg)

%

Af alt trafik kommer idag fra de organiske søgninger

Online Advisor har leveret varen yderst tilfredsstillende. Man kan altid regne med dem, vores besøgstal er markant forbedret og Online Advisor har ydet mere end det aftalte.

De skiller sig ud ved at du her får særlig god personlig service, grundighed, og meget konstruktiv og imødekommende personkontakt.”

CPH Music - Kundecase
– Jeppe Birch, 
Director of Booking and Sales.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.