Case: Ny hjemmeside til Eva Lilleør

SEO & HJEMMESIDE OPTIMERING

Eva Lilleør – stresscoach

Eva Bie Lilleør er et velkendt navn indenfor stresshåndtering i virksomheder og effektivisering af arbejdsindsgange. Hun arbejder som coach, rådgiver og underviser i eksistens, mindfulness og ledelse. Eva har mange års erfaring og har arbejdet med nogle af de største nordiske organisationer.

Udfordring:

I 2017 valgte Eva at gå selvstændig og i den forbindelse tog hun fat i os. Evas behov havde ændret sig, på den måde at hun nu skulle synliggøre sig selv og hendes eget navn fremfor sin arbejdsgivers. Derfor havde hun et stort ønske om at finde en digital samarbejdspartner med erfaring i at skabe et personligt brand online (fagligt fyrtårn).

Løsning:

En ny hjemmeside
Sammen med Eva startede vi med at fokusere på hendes hjemmeside, og vi fik startet op med SEO på den rigtige måde. Det vigtige for Eva var at fortælle om hendes personlige profil og hvad hun står for. Derfor hjalp vi Eva med at skabe en ny hjemmeside, som var mere enkel og konkret, og samtidig afspejlede Eva Lillørs person og tilgang. Det resulterede i en brugervenlig og meget personlig hjemmeside. Sammen skabte vi med andre ord en hjemmeside, der er imødekommende, og er konverteringsklar til de potentielle nye kunder, som besøger hendes side.

Fokus på sociale medier
Vores tætte samarbejde med Eva, startede med SEO, og udviklede sig siden med et samarbejde omkring de sociale medier. For at udvikle mere på Eva Lilleør som brand, snakkede vi med Eva om, hvordan hun kunne synliggøre sig yderligere. Eva havde selv italesat, at hun gerne ville mere ud på de sociale medier, og på vores anbefaling udbyggede vi vores samarbejde. Sociale medier kan være med til at skabe en masse god og relevant trafik til din hjemmeside og er derfor, i en SEO-nørds øjne, et godt værktøj til at styrke din SEO. Sammen med Eva udarbejdede og redegjorde vi for en strategi til hendes sociale medier. Eva står selv for eksekveringen – med os som rådgivere på sidelinjen.
De sociale medier blev hurtigt til en succes for Eva, da hun er virkelig dygtig til at skrive, holder sine deadlines skarpt og hver gang leverer kvalitetsmateriale til sine følgere. Det gavnede ikke bare aktiviteten på hendes sociale medier, men også trafikken til hendes hjemmeside.

Silje Buch Larsen

Har du også brug for hjælp til grafikken eller din hjemmeside, så kontakt Silje.

Silje Buch  +45 31 44 12 10

Silje Buch   sb@online-advisor.dk

Silje Buch   Silje Buch Larsen

Resultat:

Da vi startede med Eva, byggede vi en helt ny SEO optimeret hjemmeside der, ved at være synlig på Google, skulle sørge for at give Eva relevant trafik ind til siden, for derefter at kunne konvertere dem til nye kunder. Eva har anvendt sin hjemmeside som primær trafik kanal indtil hun startede op med sociale medier. Kigger vi i Evas tal, så får hun i dag 600+ besøgende til hendes hjemmeside, og hendes udgangspunkt var 0 besøgende og en side der ikke var indekseret på Google. I dag får Eva størstedelen af hendes trafik via organiske søgninger eller sociale medier.

 

U

Ny SEO optimeret hjemmeside

Størstedelen af trafikken kom fra organiske søgninger og sociale medier

600+ besøgende på Eva's hjemmeside efter optimeringen

“Det har været rart at blive holdt i hånden fra starten af og få hjælp til at prioritere rigtigt. Man bliver mødt som menneske af teamet hos Online Advisor og oplever at de ligeledes investerer i én. Det har for mig været rart at man altid kan ringe eller maile, også med de der spørgsmål man kan være lidt flov over, og så altid få hjælp.”

Eva Lilleør - Kundecase
– Eva Bie Lilleør,
Stresscoach

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.