Case: Databerigelse i sikkerhedsbranchen

E-mail Marketing

G4S

G4S er et af Danmarks største sikkerhedsvirksomheder. Vi har haft et længere samarbejde med virksomheden, hvor vi har hjulpet dem med bl.a. Loyalitetsprogram, Google Ads og Databerigelse. Læs her om vores tilgang til at opdatere G4S data med e-mailadresse fra deres kunder.


Udfordring:

G4S Danmark havde 70.000+ kunder, der ikke havde opgivet e-mail ved køb af deres alarm. Det var en udfordring for virksomheden, da al kommunikation og regninger sendes til kunderne via brevpost. Derfor havde G4S et ønske om at indsamle e-mailoplysninger på alle deres eksisterende kunder, så de fremover kunne kommunikere med dem via e-mail. Samtidig vil G4S også opnå en stor årlig besparelse på porto.


Løsning:

G4S havde alle kunders telefonnummer i deres system. Vi valgte derfor at strategien for at nå ud til flest mulige kunder vil være at sendes en SMS til kunden, hvor de bliver bedt om at opdatere deres oplysninger. På den måde var G4S ikke afhængig af, at kunderne skulle gå ind på G4S’ hjemmeside for at opdatere oplysninger.
SMS’en linkede til en formular, hvor kundenummeret automatisk var udfyldt – kunden kunne derved let tilføje/rette data. Herefter A/B testede vi SMS-budskabet for at sikre det bedste resultat.


Resultat:

Kampagnen løb over 3 måneder, hvor der kontinuerligt blev sendt SMS’er og reminders til målgruppen. Ved kampagnens afslutning havde 28,5% af målgruppen opdateret deres data og tilføjet e-mail til deres profil, så G4S fremover kan sende faktura og kommunikation via e-mail.

Johnny Møller

Skal vi hjælpe dig med en løsning? Så kontakt Johnny.

  +45 20 70 10 68

  jmo@online-advisor.dk

   Johnny Møller

Havde ikke opgivet deres e-mail ved køb af alarm

måneder løb kampagnen over

%

af målgruppen har opdateret deres data og tilføjet e-mail til G4S profilen

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.