Case: Web Design i konsulentbranchen

WEB DESIGN & SEO OPTIMERING

Loyalty Group

Loyalty Group hjælper virksomheder med at øge deres kundeloyalitet. De har mere end 25 års erfaring, og har et væld af løsninger til at hjælpe deres kunder.

 

Udfordring:

Loyalty havde et ønske om en hjemmeside med et mere opdateret design, og et behov for et CMS-system, hvori de selv kunne rette til løbende.
Mere specifikt ville Loyalty Group gerne have en skabelon på 5 sider, så de selv kunne bygge videre på hjemmesiden. Samtidig skulle der skabes fokus omkring virksomhedens whitepapers, da det er et væsentligt element i deres digitale strategi. Mere teknisk ønskede Loyalty Group en hjemmeside, der kunne SEO optimeres, så virksomheden kunne få en højere placering på Google.
 

Løsning:

Det første vi gjorde var at lave Loyalty Groups nye hjemmeside i WordPress med Divi-temaet. Vi anbefaler oftest, at vores kunder bruger dette CRM-system, da det både er meget brugervenligt og har flere SEO-værktøjer integreret.

I arbejdet med Loyalty Groups hjemmeside har vi haft fokus på det visuelle udtryk og brugervenligheden. Vi har indsat store billeder og tydelig tekst for at gøre hjemmesiden mere visuel ved første øjekast. Her har vi samtidig gjort siden responsiv, så den er brugervenlig på alle enheder. Der er lagt et stort arbejde i valget af farverne – orange og blå – for at skabe mere liv på hjemmesiden.
Da whitepapers er så essentielle for Loyalty Group, har vi lavet et web design, hvor iframede formularer kan indsættes. På den måde kan virksomheden altid lave nye formularer til evt. nye whitepapers, uden at det vil skabe ’kaos’ på den specifikke underside.
For at øge antallet af henvendelser til Loyalty Group, har vi indsat kontaktformularer i bunden på alle siderne. På den måde kan besøgende lettere komme i kontakt med virksomheden. Samtidig er der kommet endnu mere fokus på Loyalty Groups kundeudtalelser for at vise loyalitetsbåndet mellem virksomheden og deres kunder.

Søren Jensen

Har du brug for hjælp til SEO på din hjemmeside, så kontakt Søren.

Søren Jensen   31 44 51 52

Søren Jensen   sj@online-advisor.dk

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.