Case: Ny hjemmeside til luksuriøse ferieboliger

HJEMMESIDE OPTIMERING

Petit Chateau

Petit Chateau er en danskejet virksomhed, som udlejer luksus boliger i Frankrig. Det er ægteparret Jacob og Birgit, som har stiftet og driver Petit Chateau sammen.

 

Udfordring:

Petit Chateau havde et ønske om en hjemmeside, der visuelt stemmer overens med deres eksklusive boliger i Frankrig. Samtidig ville Jacob og Birgit gerne have en mere personlig hjemmeside, der også viste hvem personerne bag er.
Derudover var der et behov for flere henvendelser via hjemmesiden. Med dette menes både en højere trafik på siden, og en mere klar digital kunderejse, så besøgende lettere kunne kontakte Petit Chateau omkring leje af en af deres luksuriøse boliger.
 

Løsning:

Sammen med Jakob og Birgit skabte vi en helt ny hjemmeside til Petit Chateau, der afspejler det udtryk som virksomheden står for. Vi har lavet et eksklusivt udtryk med store billeder af de luksuriøse boliger og områder i Frankrig. Billederne om de forskellige områder er også til inspiration for kunderne, da de kan se, hvad de kan lave og se, mens de bor i en specifik bolig.
For at give et mere personligt udtryk, at vi lavet siden ”Holdet bag”, hvor man som kunde kan møde alle personerne, der har været med til at skabe Petit Chateau.

Mere teknisk har vi udarbejdet en specialbygget kontaktformular på alle boligsiderne, så Petit Chateau kan se, hvilken bolig forespørgslen omhandler. Derudover har vi sørget for, at der er kategorisering på boligsiden. Dette gør det nemt at sortere, hvor mange personer, der kan være i boligen samt antal af soveværelser, badeværelse mv. boligen indeholder.

 

Silje Buch Larsen

Har du også brug for hjælp til grafikken eller din hjemmeside, så kontakt Silje.

Silje Buch  +45 31 44 12 10

Silje Buch   sb@online-advisor.dk

Silje Buch   Silje Buch Larsen

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.