Case: Produktkataloger til autobranchen

GRAFIK

TotalEnergies

TotalEnergies er verdens 4. største globale olie- og energiselskab. Vi har et tæt samarbejde med TotalEnergies, som er samlet del af TotalEnergies nordiske kontorer.

 

Udfordring:

TotalEnergies havde et ønske om og behov for at optimere udtrykket i deres produktkataloger, da der siden de sidst blev produceret var kommet flere produkter.

 

Løsning:

Med udgangspunkt i TotalEnergies designmanual og ønsker, opsatte vi 3 produktkataloger til virksomheden forskellige produkter. Vi har haft fokus på en pænt layout, der både afspejlede TotalEnergies og satte fokus på de elementer, som TotalEnergies ønskede i fokus. Yderligere blev de 3 produktkataloger lavet på dansk, norsk, svensk og finsk, så sælgerne kan gøre brug af dem, når de er på farten.

Resultat:

Efter vi har hjulpet TotalEnergies med at optimere deres produktkataloger er det blevet nemmere for sælgerne at promovere produkterne. Yderligere har TotalEnergies haft katalogerne med på diverse messer.

Silje Buch Larsen

Har du også brug for hjælp til grafikken eller din hjemmeside, så kontakt Silje.

Silje Buch  +45 31 44 12 10

Silje Buch   sb@online-advisor.dk

Silje Buch   Silje Buch Larsen

“Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Online Advisor. Der bliver fulgt op på projekterne af de forskellige specialister og teamet er altid hurtige til at få implementeret opgaverne og  er meget tilgængelige i hverdagen”


– Anje Slot, 
Marketingchef.

Skal vi starte noget nyt sammen?

Book et uforpligtende møde med vores specialister. Udfyld formularen og så kontakter vi dig hurtigst mulig.
Vi giver med glæde en kop kaffe og tager en snak om dine tanker og idéer.